Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Bonava toteuttaa eQ:n asuntorahastolle 43 uutta asuntoa Helsingin Laajasaloon

1.10.2020, 07.00

Bonava ja eQ:n asuntorahasto ovat sopineet 43 asunnon kerrostalokohteen toteuttamisesta Bonavan Kaikun kotikortteliin Helsingin Laajasalossa. Rakennustyöt käynnistyvät heti ja asunnot valmistuvat loppuvuodesta 2021.

eQ:n asuntorahastolle toteutettava kohde viimeistelee Laajasalon merellisiin maisemiin rakentuvan Bonavan kotikorttelin. Bonava haluaa luoda onnellisia naapurustoja ja tuoda ihmiset yhteen sekä tarjota monimuotoista asumista. Tässä kohteessa nämä tavoitteemme toteutuvat hienosti. Kohde on Bonavan ja eQ:n ensimmäinen yhteinen hanke ja olemme erittäin iloisia nyt avautuvasta yhteistyöstä heidän kanssaan”, sanoo Bonava Suomen sijoittajamyynnistä ja liiketoiminnan kehityksestä vastaava johtaja Liisa Bäckström.

”eQ perusti ensimmäisen asuntorahaston toukokuussa 2020, ja tämä uusi 43 asunnon kohde sopii hyvin rahastollemme. On hienoa aloittaa yhteistyö Bonavan kanssa tällä upealla kohteella, joka tarjoaa tuleville asukkaille arjen helppoutta lähellä palveluita ja hyviä kulkuyhteyksiä”, sanoo eQ Varainhoidon sijoitusjohtaja Markus Pitkänen.

Asunto Oy Helsingin Kaiku 4 nousee meren ja palvelujen läheisyyteen Helsingin Laajasaloon. Kohteen valttina ovat läheisyydessä sijaitseva uusi kauppakeskus Saari monipuolisine palveluineen, vain kivenheiton päässä sijaitsevat rannat ja luontopolut sekä hyvät kulkuyhteydet alueelta. Kaikun kotikorttelissa panostetaan viihtyisyyteen myös kodin ulkopuolella: korttelin keskelle syntyy toiminnallinen pihapiiri, jossa on mahdollisuuksia monenlaiseen tekemiseen ja yhdessäoloon. Kaikun kotikortteli rakentuu Laajasalon vanhan ostoskeskuksen tontille. Yhteensä sinne valmistuu 216 Bonava-kotia.

eQ:n asuntorahasto sijoittaa asuntoihin pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa. Rahaston sijoituskapasiteetti tulee olemaan yli 300 miljoonaa euroa, mikä mahdollistaa noin 1500 asunnon toteuttamisen.

Lisätietoja:

Bonava Suomi Oy, Liisa Bäckström, sijoittajamyynnistä ja liiketoiminnan kehityksestä vastaava johtaja,
p. 010 400 2808 tai Leena Majamäki, viestintäpäällikkö, p. 010 400 2185,
viestinta@bonava.fi

eQ Varainhoito Oy, Markus Pitkänen, sijoitusjohtaja, p. 050 371 2898, markus.pitkanen@eq.fi

Bonava Suomi Oy, Leena Majamäki, viestintäpäällikkö, puhelin 040 585 1585 ja viestinta@bonava.fi