Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Ranta-Tampellaan nousee 51 uutta Bonava-kotia

30.10.2020, 08.30

Bonava rakennuttaa Tampereen Näsijärven rantamaisemiin, uuteen Ranta-Tampellan kotikortteliin 51 Bonava-kotia. Ranta-Tampellan Laiturissa nautitaan asumisesta rannan tuntumassa, upeista maisemista ja läheisen keskustan palveluista. Uudiskohde rakennetaan joustavalle vuokratontille, mikä tuo tuleville asukkaille lisää liikkumavaraa uuden kodin hankintaan. Asunnot valmistuvat keväällä 2022.

”Panostamme Bonava-naapurustoissa asukkaiden yhteistiloihin, ja tässä kohteessa ne ovat vailla vertaa. Asukkaiden ilona on vehreä kattoterassi, jossa voi ihailla järvimaisemia ja viihtyä yhdessä. Heillä on myös varattavissa valmiiksi kalustettu vierashuone, johon yövieraat voi mukavasti majoittaa oman kodin läheisyyteen”, kuvailee Bonava Suomen yksikönjohtaja Panu Sivula.

Historiallisen Tampellan tehdasalueen kiehtova tunnelma on edelleen aistittavissa Ranta-Tampellan uudella asuinalueella. Laiturin asuinrakennukseen valmistuu niin yksiöitä, kaksioita kuin tilavia perheasuntoja. Oleskelutilat jatkuvat isoille lasitetuille parvekkeille tai osittain lasitetulle terasseille. Suosituissa Duo-kodeissa kaksi asuntoa on mahdollista yhdistää omalle perheelle tilavammaksi kodiksi tai säilyttää toinen koti sivuasuntona, joka sopii esimerkiksi itsenäistyvälle nuorelle, isovanhemmalle tai vuokrattavaksi.  

Ranta-Tampellan Laiturilta palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Esimerkiksi lähikauppaan on noin 400 metriä ja päiväkoteja sekä ala- ja yläkouluja löytyy kilometrin säteeltä. Tampereen keskustori ja ydinkeskustan palvelut, erikoiskaupat ja kulttuuririennot ovat vain kilometrin matkan päässä, ja Vapriikin museoihin kävelee parissa minuutissa. Näsijärven rannalla ulkoilijalle riittää tekemistä vuoden ympäri. Viereinen vesistö innostaa myös vesiurheiluun ja Laiturin asukkaille on tarjolla yhteiskäyttöiset SUP-laudat. Uusi uimaranta on tulossa 400 metrin päähän. Ranta-Tampellan rantaa kiertää viehättävä rantapromenadi, josta voi jatkaa matkaa Kaupin ulkoilualueelle.

Omaleimaiselle Ranta-Tampellan alueelle on rakentumassa koteja yhteensä noin 3500 asukkaalle.

Lue lisää Bonavan Tampereen Ranta-Tampellan Laiturista sekä Bonavasta yhtiönä.

Lisätietoja: Bonava Suomi Oy, Miinu Oinonen, projektipäällikkö, puhelin 010 400 2785, Leena Majamäki, viestintäpäällikkö, puhelin 040 585 1585, viestinta@bonava.fi

Bonava Suomi Oy, Leena Majamäki, viestintäpäällikkö, puhelin 040 585 1585 ja viestinta@bonava.fi