Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Bonava Suomen yhteistoimintaneuvottelut ovat päättyneet

14.2.2020, 15.00

Bonava Suomi Oy:ssä tammikuussa 2020 aloitetut yhteistoimintaneuvottelut uudelleenjärjestelytoimista ovat päättyneet. Bonava on päättänyt vetäytyä Oulusta vuoden 2020 loppuun mennessä ja keskittää liiketoimintansa pääkaupunkiseudun lisäksi Turun ja Tampereen alueille.

Mahdollisten henkilöstövähennysten määrän arvioitiin olevan enimmillään 60 henkilöä. Neuvotteluiden tuloksena henkilöstön vähentämismääräksi on tarkentunut yhteensä 34 henkilöä.

Yhteistoimintaneuvotteluiden piiriin kuului Bonava Suomen henkilöstö pois lukien työmaahenkilöstö, laskenta, PKS- ja Helsinki yksiköt, Tampereen ja Turun projektinjohtajat, pääkaupunkiseudun ja Turun operatiivinen hankinta. 

Lisätietoja: Bonava Suomi Oy, toimitusjohtaja, Juuso Hietanen, puhelin 010 400 2000, viestintäpäällikkö Joanna Linnermo-Kumpuoja, puhelin 010 400 2778 tai viestinta@bonava.fi

Joanna Linnermo-Kumpuoja, Bonava Suomi Oy, viestintäpäällikkö, puhelin 010 400 2778 ja viestinta@bonava.fi