Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Antero Nuutinen on nimitetty Bonava Suomi Oy:n suunnittelu- ja tuotantojohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi

26.3.2020, 07.30

Antero Nuutinen on nimitetty Bonava Suomen suunnittelu- ja tuotantojohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.6.2020 alkaen. Bonava Suomen tuotantojohtajana aiemmin toiminut Ilpo Peltonen jätti yhtiön viime vuoden lopulla.

Nuutisella on pitkä ura takanaan SRV:llä, jossa hän on toiminut lukuisissa eri johtotehtävissä ja vastannut yli kymmenen vuotta SRV:n asuntorakentamisesta. Viimeisimpänä Nuutisen vastuulla oli SRV:n asuntotuotannon ja tornirakentamisen tuotannon johtaminen, prosessien ja tehokkuuksien kehittämistehtävät. Antero Nuutinen tulee raportoimaan toimitusjohtaja Juuso Hietaselle ja hänestä tulee Bonava Suomen johtoryhmän jäsen. Anterolle raportoivat Bonavan Tuotanto, Suunnittelu, Building system ja Hankinta organisaatiot.

”Olen todella tyytyväinen, että saamme Anteron mukaan Bonavan matkalle toteuttamaan kohtuuhintaisia asuntoja. Anterolla on pitkä ura takana SRV:llä ja uskon, että hän jämäkkänä, analyyttisena ja tavoitekeskeisenä sekä erittäin kokeneena johtajana tuo Bonavalle sellaista osaamista, jota olemme kaivanneet. Toivotan Anteron lämpimästi tervetulleeksi taloon”, sanoo toimitusjohtaja Juuso Hietanen, Bonava Suomi Oy.

Bonavan strategia tuottaa kohtuuhintaisia asuntoja on lähellä minun sydäntäni. Todella hienoa päästä mukaan Bonavan ammattitaitoiseen porukkaan, odotan innolla kesäkuun alkua", sanoo Antero Nuutinen.

Lisätietoja: Bonava Suomi Oy, Juuso Hietanen, toimitusjohtaja, puhelin 010 400 2000 tai Joanna Linnermo-Kumpuoja, viestintäpäällikkö, puhelin 010 400 2778 ja viestinta@bonava.fi

 

Bonava Suomi Oy, Joanna Linnermo-Kumpuoja, viestintäpäällikkö, puhelin 040 555 5868 ja viestinta@bonava.fi