Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Thomas Dalenius on nimitetty Bonava Suomi Oy:n talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi

15.6.2020, 07.30

Thomas Dalenius on nimitetty Bonava Suomen talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 15.6.2020 alkaen. Bonava Suomen talousjohtajana aiemmin toiminut Jaakko Marjosola siirtyi uusiin haasteisiin yhtiön ulkopuolelle maaliskuussa.

Ennen siirtymistään Bonavalle Dalenius on toiminut lukuisissa eri taloushallinnon johtotehtävissä kiinteistö- ja rakennusalan yrityksissä. Vuodesta 2016 lähtien hän on työskennellyt YIT:llä Asuminen Suomi ja CEE -segmentin raportoinnista ja taloudesta vastaavana johtajana. Dalenius tulee raportoimaan toimitusjohtaja Juuso Hietaselle ja hänestä tulee Bonava Suomen johtoryhmän jäsen.

”Toivotan Thomaksen lämpimästi tervetulleeksi osaksi Bonavaa. Thomaksella on vahvaa kokemusta talouden analyyseista, raportoinnista ja ennustamisesta, mutta mikä hienointa, hän tuntee myös bisneksen. Visiomme on luoda uusia koteja ja onnellisia naapurustoja mahdollisimman monille ja olen todella iloinen, että saamme Thomaksen kaltaisen analyyttisen ja kokonaisliiketoimintaa ymmärtävän kollegan joukkoomme, sanoo toimitusjohtaja Juuso Hietanen, Bonava Suomi Oy.

”Odotan innolla pääsyä mukaan Bonavan kehityspolulle tuottamaan kohtuuhintaisia asuntoja ja toivon tuovani mukanani uusia näkökulmia, joiden kautta pystyn tuomaan lisäarvoa yhtiölle”, sanoo Thomas Dalenius.

Lue lisää Bonavasta yhtiönä

Lisätietoja: Bonava Suomi Oy, Juuso Hietanen, toimitusjohtaja, puhelin 010 400 2000 tai Minttu Buda, viestintäasiantuntija, puhelin 010 400 2233 ja viestinta@bonava.fi

Minttu Buda

Viestintäasiantuntija
+358 40 5605473
minttu.buda@bonava.com