Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Bonava lahjoittaa 25 000 euroa Lääkärit Ilman Rajoja -työhön

20.12.2021, 08.30

Bonava-konsernissa on muodostunut jo perinteeksi tehdä jouluna lahjoitus hyväntekeväisyyteen. Tänä vuonna yhtiö lahjoittaa noin 25 000 euroa (250 0000 kruunua) Lääkärit Ilman Rajoja -avustusjärjestölle. Bonavan henkilöstö äänesti kaikissa yhdeksässä toimintamaassa joululahjoituksen kohteesta. Lääkärit Ilman Rajoja kohdentaa lahjoituksen pakolaisaputyöhön Bangladeshissa.

Konsernin joululahjoituksen lisäksi Bonava Suomessa päätettiin huomioida henkilöstöä erityisellä tavalla. Jokainen bonavalainen sai joululahjaksi kolme ylimääräistä lomapäivää.

Vuosi on ollut työntäyteinen. Kolmen päivän Bonava-lomalla voimme ilahduttaa koko henkilöstöä ja samalla pitää tälläkin tavalla huolta työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Aineeton lahjamme sopii myös tavoitteeseemme edistää kestävää kulttuuria. On hienoa, että meillä oli mahdollisuus tähän hyvän mielen tekoon”, iloitsee Bonava Suomen henkilöstöjohtaja Maija Soininen.

Lue lisää Bonavasta yhtiönä.

Lisätietoja: Bonava Suomi Oy, Leena Majamäki, viestintäpäällikkö p. 040 585 1585, viestinta@bonava.fi