Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Vantaan Kaivokselaan 35 uutta Bonava-kotia

17.12.2021, 08.00

Kuusikerroksinen uudiskohde viimeistelee Bonavan kotikorttelin Vantaan Kaivokselassa. Suunnittelussa on panostettu selkeisiin pohjaratkaisuihin ja tehokkaaseen tilankäyttöön. Joustavalle vuokratontille nousevat Bonava-kodit ovat muuttovalmiita keväällä 2023.

”Joustava vuokratontti tuo joustoa uuden asunnon hankintaan ja mahdollistaa pääsyn omaan asuntoon pienemmällä pääomalla. Asukas voi elämäntilanteensa mukaan päättää, onko tonttiosuuden lunastus hänelle järkevää, ja jos on, niin milloin”, sanoo Bonava Suomen yksikönjohtaja Antero Nuutinen.

Kotien suunnittelussa on panostettu selkeisiin pohjaratkaisuihin ja tehokkaaseen tilankäyttöön. Valikoimassa on tehokkaita yksiöitä ja kaksioita sekä kolmen ja neljän huoneen perheasuntoja. Näkymät ovat väljät, sillä heti vastapäätä ei ole asuntoja. Omalla korttelipihalla on kaikenikäisille tilaa harrastaa monipuolisesti, erikoisuutena oma rantalentopallokenttä. Luonto ja lähimmät lenkki- ja hiihtopolut avautuvat lähes kotiovelta.

Asunto Oy Vantaan Neidonkengässä on joustava vuokratontti, mikä mahdollistaa pääsyn omaan asuntoon pienemmällä pääomalla. Mikäli asukas ei halua asuntoa ostaessaan investoida pääomaa taloyhtiön tonttiin, hän voi maksaa osuutensa tontinvuokrasta kuukausittain vastikkeessa. Huoneistokohtaisen lunastusosuuden tontista voi vaihtoehtoisesti halutessaan maksaa pois.

Kaivokselasta on sujuvat yhteydet kaikkiin suuntiin. Lähimmälle juna-asemalle Malminkartanoon on vain kilometrin matka ja bussipysäkki sijaitsee kotitalon vieressä. Pyöräilijöiden suosima reitti keskustaan kulkee Keskuspuiston vehreissä maisemissa. Autolla pääsee jouhevasti niin Hämeenlinnanväylälle, Vihdintielle kuin Kehäteillekin.

Lue lisää Bonavasta yhtiönä.                  

Lisätietoja: Bonava Suomi Oy, Kimmo Manninen, projektijohtaja, kimmo.manninen@bonava.com tai Leena Majamäki, viestintäpäällikkö p. 040 585 1585, viestinta@bonava.fi