Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Bonava ja Sirius yhteistyöhön – 66 asuntoa Turun Kirstinpuistoon

29.6.2021, 13.03

Bonava aloittaa yhteistyön kiinteistövarainhoitoyhtiö Sirius Capital Partnersin kanssa ja toteuttaa sen sidosryhmään kuuluvalle yhtiölle 66 kodin uudiskohteen Turun keskustaan, Kirstinpuistoon. Rakennustyöt käynnistyvät heti ja asunnot valmistuvat syksyllä 2022.

”Sirius Capital Partners on arvostettu ja menestynyt kiinteistösijoittaja, joka tulee nyt uutena toimijana asuntosektorille. Meille asumisen kehittämiseen keskittyvänä yrityksenä on hienoa päästä luomaan uutta heidän kanssaan ja jatkaa missiomme mukaisesti parempien kotien ja paremman elämän luomista entistä useammille. Odotamme pitkää ja antoisaa kumppanuutta, ja suunnitteilla onkin jo yhteistyön jatkaminen Espoossa”, sanoo Bonava Suomen sijoittajamyynnistä ja liiketoiminnan kehityksestä vastaava johtaja Liisa Bäckström.

Olemme analysoineet Suomen vuokra-asuntomarkkinaa jo jonkin aikaa ja todenneet sen kiinnostavaksi ja salkunrakentamisstrategialle hyvin sopivaksi. Olemme iloisia, että olemme nyt tehneet ison ensimmäisen hankinnan tällä sektorilla Bonavalta”, sanoo Sirius Capital Partnersin toimitusjohtaja Patrick Gylling.

Kehittyvä Kirstinpuisto

Kirstinpuisto on Turun keskustan Linnakaupunkiin sijoittuva uusi moderni asuinalue, johon suunnitellaan noin 4 500 asukkaan keskustamaista, toiminnoiltaan monipuolista ja viihtyisää naapurustoa. Kirstinpuiston vahvuuksia keskeisen sijainnin lisäksi ovat urbaani vehreys, hyvät kulkuyhteydet sekä monipuoliset lähipalvelut. Naapurustossa on myös useita päiväkoteja sekä kouluja.

Alueen suunnittelussa painotetaan kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja sekä laadukkaita julkisia tiloja ja viheralueita. Naapuruston erikoisuuksiin kuuluu hulevesien, kuten sadevesien, hyödyntäminen korttelipihoille ja puistoihin rakennettavina vesiaiheina. Kirstinpuisto on mukana kansainvälisessä iWater-hankkeessa, jonka tavoitteena on löytää uusia keinoja hulevesien hallintaan viherkertoimien avulla ja näin parantaa kaupunkien edellytyksiä sopeutua ilmastonmuutokseen.

Bonavan Kirstinpuiston kotikorttelin ja samalla koko alueen ensimmäisen asuinrakennuksen peruskivi muurattiin syksyllä 2020. Kaikkiaan Bonava rakennuttaa Kirstinpuistoon noin 1400 uudisasuntoa.

Lue lisää Bonavasta yhtiönä.

Lisätietoja:

Bonava Suomi Oy, Liisa Bäckström, johtaja, sijoittajamyynti ja liiketoiminnan kehitys, p. 050 516 8312 tai Leena Majamäki, viestintäpäällikkö p. 040 585 1585, viestinta@bonava.fi

Oy Sirius Capital Partners Ab, Patrick Gylling, Partner, toimitusjohtaja, p. 040 542 6397, patrick.gylling@sirius.fi

Leena Majamäki
Viestintäpäällikkö+358 40 5851585
leena.majamaki@bonava.com