Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Bonavan kotikortteli Vantaan Koivuhaassa täydentyy 61 kodilla

14.9.2021, 08.30

Bonava rakentaa Vantaan Koivuhakaan 61 asunnon uudiskohteen, joka viimeistelee kahden asuinkerrostalon kotikorttelin valmiiksi. Asunto Oy Vantaan Kukonaskeleeseen on suunniteltu väljiä pohjaratkaisuja ja tilavia perheasuntoja, joille on nyt kysyntää etätyön myötä kasvaneen lisätilatarpeen seurauksena. Joustava vuokratontti puolestaan mahdollistaa pääsyn omaan asuntoon pienemmällä pääomalla. Uusien kotien on määrä valmistua kevättalvella 2023.

”Väljille pohjaratkaisuille on nyt kysyntää. Kukonaskeleeseen suunnitellut asuntopohjat vastaavat etätyön mukana tulleeseen lisätilan tarpeeseen. Tässä kohteessa on myös kahden sisäänkäynnin koteja, jotka sopivat kahden sukupolven asumiseen tai esimerkiksi yrittäjälle kodin ja kotitoimiston yhdistämiseen. Kotikorttelin viihtyisyyden kruunaa pihasauna, jonka yhteyteen samaan rakennukseen tulee asukkaille myös yhteinen kerhotila”, kertoo Bonava Suomen yksikönjohtaja Antero Nuutinen.

Nelikerroksisen Kukonaskeleen kotivalikoima on monipuolinen tehokkaista yksiöistä ja kaksioista viiden huoneen tilaviin perheasuntoihin. Asunnot on huolella suunniteltu toimivaa arkea silmällä pitäen ja tarjolla on myös kahden sisäänkäynnin koteja. Ne soveltuvat esimerkiksi kahden sukupolven asumiseen tai kodin ja kotitoimiston yhdistelmäksi.

Joustava vuokratontti tuo joustoa asunnon maksuehtoihin ja mahdollistaa oman asunnon hankinnan pienemmällä pääomalla. Osuuden tontinvuokrasta voi maksaa kuukausittain vastikkeessa, mikäli asuntoa ostaessa ei halua investoida pääomaa taloyhtiön tonttiin. Mikäli haluaa mieluummin maksaa huoneistokohtaisen tontin lunastusosuuden pois, sen voi tehdä tontin vuokranantajan kanssa sovitun mukaisesti.

Koivuhakaan nouseva Kukonaskel sijaitsee sujuvien kulkuyhteyksien äärellä ja kattavien palvelujen kupeessa. Tikkurilan keskusta palveluineen on vain parin kilometrin päässä ja lähellä sijaitsevat myös kauppakeskus Jumbo sekä Tammiston-Pakkalan monipuoliset ostosmahdollisuudet. Lenkkipolut ja harrastusmahdollisuudet avautuvat lähes kotiovelta. Rauhallisessa ja luonnonläheisessä naapurustossa sekä Vantaanjoen varrella riittää monipuolisia ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia koko perheelle. Lähellä sijaitsevat niin ikään uimahalli, Tikkurilan urheilutalo ja urheilupuisto.

Tutustu Asunto Oy Vantaan Kukonaskeleen virtuaaliesittelyyn.

Lue lisää Bonavasta yhtiönä.

Lisätietoja:

Bonava Suomi Oy, Kimmo Manninen, projektijohtaja, p. 050 352 0094 tai Leena Majamäki, viestintäpäällikkö p. 040 585 1585, viestinta@bonava.fi

Bonava Suomi Oy, Leena Majamäki, viestintäpäällikkö, p. 040 585 1585, viestinta@bonava.fi