Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Bonava ja Sirius Capital Partners ovat sopineet 53 asunnon rakentamisesta Helsingin Vuosaareen

1.2.2022, 09.15

Bonava on tehnyt 53 asunnon kerrostalokaupan Sirius Capital Partnersin sidosryhmään kuuluvan yhtiön kanssa. Rakennustyöt Vuosaaren Aurinkolahdessa alkavat heti ja uudet kodit valmistuvat keväällä 2023. Nyt käynnistyvä hanke on Bonavan neljäs asuinkerrostalo Sitadellin kotikorttelissa, jonne kaikkiaan Bonava suunnittelee lähes 550 uuden kodin rakentamista.

Bonava suunnittelee ja toteuttaa 53 kodin kerrostalokohteen Sirius Capital Partnersin sidosryhmään kuuluvalle Fidus Vuokratalot Oy:lle. Aurinkolahden pohjoisosaan, kauppakeskus Columbuksen läheisyydessä sijaitsevaan Sitadellin kotikortteliin nousee nyt Bonavan neljäs asuinkerrostalo. Kahdeksankerroksisen Sitadelli 4:n sijainti on erinomainen: palvelut ja metro ovat kävelyetäisyydellä, alueella on useita kouluja sekä lähellä myös meri ja monipuoliset ulkoilumahdollisuudet.

Vuosaaren Sitadelli 4 on toinen hankkeemme Sirius Capital Partnersin kanssa. Olemme erittäin iloisia yhteistyön jatkumisesta. Bonavalla on nyt rakenteilla alueella kaikkiaan jo yli 350 kotia. Valmistuttuaan tästä korttelialueesta erityisine messinkiä hohtavine julkisivuineen tulee näkyvä maamerkki Aurinkolahteen”, sanoo Bonava Suomen sijoittajamyynnistä ja liiketoiminnan kehityksestä vastaava johtaja Liisa Bäckström.

Olemme kiitollisia ja erittäin innoissamme yhteistyön jatkumisesta Bonavan kanssa tämän uuden hankinnan myötä. Ostamamme Sitadelli 4 on todella upea kohde huippusijainnilla ja istuu meidän rahastoomme täydellisesti. Sitadellin kotikortteli Vuosaaressa on osoitus Bonavan erittäin onnistuneesta suunnittelu- ja kehitystyöstä ja olemme ylpeitä saadessamme olla mukana tässä kokonaisuudessa” sanoo Sirius Capital Partnersin sijoitusjohtaja Stefan Wiklund.

Lue lisää Bonavasta yhtiönä.

Lisätietoja:

Bonava Suomi Oy, Liisa Bäckström, johtaja, sijoittajamyynti ja liiketoiminnan kehitys, p. 050 516 8312 tai Leena Majamäki, viestintäpäällikkö p. 040 585 1585, viestinta@bonava.fi

Oy Sirius Capital Partners Ab, Stefan Wiklund, sijoitusjohtaja, p. 040 500 9155, stefan.wiklund@sirius.fi