Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Katja Duncan on nimitetty Bonava Suomen henkilöstöjohtajaksi

22.2.2022, 08.59

Katja Duncan on nimitetty 25.4.2022 alkaen Bonava Suomen henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Hän raportoi tehtävässään toimitusjohtaja Riku Patokoskelle.

Ihmiskeskeinen yrityskulttuuri sekä huippusuoritukset mahdollistavien toimintatapojen ja -mallien rakentaminen ovat Bonavan liiketoiminnan ja menestyksen keskiössä. 

”Katja Duncan on liiketoimintalähtöinen joukkuepelaaja, joka tuo mukanaan Bonavalle uusia ideoita ja energiaa vahvistamaan ihmiskeskeistä kulttuuriamme. Arvostan hänen monipuolista henkilöstöjohtamisen osaamistaan sekä kokemusta asuntoliiketoiminnasta. Olen erittäin iloinen, että Katja valitsi Bonavan. Hänellä tulee olemaan tärkeä rooli johtoryhmätyöskentelyssä ja strategiamme toimeenpanossa”, sanoo Bonava Suomen toimitusjohtaja Riku Patokoski. 

”On mahtavaa palata asuntorakentamisen pariin ja päästä toteuttamaan Bonavan uutta strategiaa, kehittämään Bonavan kulttuuria ja rakentamaan Bonavasta entistäkin parempaa yhtiötä niin bonavalaisille kuin asiakkaillekin. Uskon vahvasti, että tiimityö ja motivoitunut henkilöstö on menestyvän liiketoiminnan sydän ja tämä ohjenuora on kaiken tekemisen ytimessä”, Katja Duncan sanoo.

Katja Duncan siirtyy Bonavalle Cargotec Oyj:n Hiab-liiketoiminta-alueen HR Director -tehtävästä. Tätä ennen hän on työskennellyt henkilöstöjohtajana Enoro Oy:ssä ja erilaisissa henkilöstöhallinnon tehtävissä Skanskalla.

Lue lisää Bonavasta yhtiönä

Lisätietoja: Bonava Suomi Oy, Leena Majamäki, viestintäpäällikkö p. 040 585 1585, viestinta@bonava.fi