Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Tervetuloa esittelyyn

Espoon Tuulikello 2:n esittelyt

Katso tarkemmat tiedot

Varaa henkilökohtainen tapaamisaika

Esittelemme Espoon Tuulikello 2:n uusien Bonava-kotien suunnitelmia Teams-etätapaamisissa sekä henkilökohtaisissa tapaamisissa asuntomyymälässämme tai naapuriyhtiö Tuulikello 1:n sisustetussa esittelyasunnossa A03 (4h+kt+s, 113,5 m², 2. krs).
Varaa tapaamisaika

Kampanja

Säästä vuoden vastikkeet

Kun teet kaupat Tuulikello 2:n Bonava-kodista 15.11.–31.12.22, vähennämme myyntihinnasta 12 kuukauden hoito- ja pääomavastikkeiden kokonaisarvon.

Video

Viisi syytä rakastua Espoon Tuulikello 2:n Bonava-koteihin

Virtuaalikierros

Tutustu Espoon Tuulikello 2:n 149,5-neliöiseen päätyhuoneistoon

Kuvaus

Tunnelmallinen ja toimiva perheasunto

Tässä 101,5-neliöisessä toisen kerroksen kodissa on kahteen ilmansuuntaan avautuvat maisemat, ylellisen runsaat säilytystilat sekä lasitettu länsiparveke.

Säästä vuoden vastikkeet

Kun teet kaupat tästä Espoon Tuulikello 2:n kodista 15.11.-31.12.22, vähennämme myyntihinnasta 12 kuukauden hoito- ja pääomavastikkeiden kokonaisarvon.

Oleskelutilat

Tässä kodissa arkea sujuvoittavat loistavat säilytystilat ja toimiva pohjaratkaisu. Jopa kolmen erillisen vaatehuoneen lisäksi kodista löytyy kätevä Puustellin säilytysjärjestelmä eteisen tilaa säästävien liukuovien takaa. Keittotilan varustukseen kuuluu laadukkaat Puustellin valkoiset kalusteet, beige kvartsitaso sekä Boschin kalusteuuni ja -mikro, induktioliesi, kaksi korkeaa kylmälaitetta ja kalustepeitteinen astianpesukone. Avarassa oleskelutilassa on helppo viihtyä ja viihdyttää, tilaan mahtuu sekä iso ruokapöytä että sohvaryhmä televisioineen. Makuuhuoneet on sijoitettu mukavasti erilleen oleskelutiloista ja päämakuuhuoneen kruunaa ranskalainen parveke. Viihtyisän arjen viimeistelee länteen avautuva kookas lasitettu parveke, jonka näkymät ovat korttelipihalle ja puistomaisemiin. Isot ikkunat, vesikiertoinen lattialämmitys ja parkettilattia takaavat asumismukavuuden.

Pesutilat, sauna ja kodinhoitohuone

Viihtyisän asumisen kruunaavat tilava ja tyylikäs kylpyhuone, upea sauna sekä näppärä kodinhoitohuone. Kylpyhuoneessa on seinä-wc, pyyhekuivain, mukavuuslattialämmitys, korkea pyykkikaappi, peilikaappi sekä lasiseinäinen suihkunurkkaus sadesuihkulla. Saunan lauteet on sijoitettu vastakkain, ja kiuas on upotettu lauteisiin. Lasiseinä ja lasiovi tuovat avaruutta ja arvokasta ilmettä. Kodinhoitohuoneesta löytyy muun muassa wc sekä varaus pesutornille. Suuret, hiekanruskeanharmaat lattia- ja seinälaatat muistuttavat kivipintaa tuoden pesutiloihin ripauksen pehmeää rosoisuutta.

Yhteistilat

Mukavan asumisen Tuulikello 2:ssa kruunaa suojaisa, vaiheittain rakentuva korttelipiha. Viihtyisät oleskelu- ja leikkialueet ilahduttavat kaikenikäisiä asukkaita. Tunnelmallisesta pihasaunasta on mukava poiketa vilvoittelemaan ulkoterassille. Asukkaiden käytössä on lisäksi pesutupa, pihasaunan yhteydessä oleva kerhotila, tilavat ulkoiluvälinevarastot sekä verstas, jossa hoituvat pienet nikkarointi- ja huoltotyöt. Jokaiselle asunnolle kuuluu oma irtainvarasto.

Autopaikat

Osakkeina myytävät (28 500 €) autopaikat ovat pihakannen alla pysäköintihallissa, josta pääsee mukavasti kuivin jaloin hissillä omaan kotikerrokseen. Jokaiselle autopaikalle on mahdollista tilata ulkopuoliselta palveluntarjoajalta muutostyönä lisälaite joko auton lämmittämiseen tai sähköauton lataamiseen.

Kodin maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.

Kuvat
Naapurusto
 • Tapiolan kattavat lähipalvelut

  Keskeinen sijainti takaa, että Tuulikellossa arki rullaa. Kauppakeskus Ainoaan, metroasemalle, Espoon kulttuurikeskukseen ja Tapiolan terveysasemalle on kävelymatka. Perinteikkäänä asuinalueena Tapiola tarjoaa lisäksi monipuolisen valikoiman viehättäviä ravintoloita ja sympaattisia kahviloita. Nauti kesäpäivästä vaikka rantakahvila Otsolahden terassilla tai herkuttele Bistro O Matin sunnuntaibrunssilla.

 • Kulkuyhteydet Tapiolassa

  Tuulikello asettuu keskeiselle sijainnille noin kymmenen minuutin kävelymatkan päähän Tapiolan metroasemasta. Länsimetron lisäksi asukkaita palvelevat kattavat bussiyhteydet moneen suuntaan. Autoilijoiden näkökulmasta Tapiola sijaitsee ihanteellisesti pääväylien varrella. Kotona auton voi ajaa kätevästi pihakannen alaiseen parkkihalliin, josta pääsee hissillä suoraan omaan kotikerrokseen.

 • Monipuoliset harrastusmahdollisuudet

  Tuulikellon puistomainen naapurusto hurmaa ainutlaatuisilla virkistysmahdollisuuksillaan melonnasta tennikseen ja pesäpallosta jääkiekkoon. Tapiolan urheilupuisto liikuntahalleineen ja jalkapallostadioneineen sijaitsee vajaan kahden kilometrin päässä ja Tapiola Golf reilun neljän kilometrin päässä. Lisää monipuolista tekemistä tarjoaa vehreä lähiluonto rantoineen, niittyineen, puistoineen ja viihtyisine kävelyteineen ja pyöräilyreitteineen.

 • Koulut ja päiväkodit

  Lapsiperheille Tapiola on ihanteellinen paikka asua, sillä alueelta löytyy lukuisia hyvämaineisia kouluja ja viihtyisiä päiväkoteja. Tapiolan koulun ja lukion lisäksi lähellä on myös ruotsinkielinen Vindängenin koulu, jota remontoidaan parhaillaan entistä ehommaksi. Omnian toimipiste sijaitsee niin ikään aivan kotikulmilla ja Aalto-yliopiston kampus vartin bussi- tai pyöräilymatkan päässä. Tapiolan koulun ja lukion lisäksi lähellä on myös hiljattain remontoitu ruotsinkielinen Vindängenin koulu.

Autopaikat