Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Asukkaiden terveisiä

Matka uuteen Bonava-kotiin on täynnä ikimuistoisia hetkiä

Uuden asunnon ostaminen on jännittävää aikaa. Haluamme tehdä siitä mahdollisimman mutkatonta ja mukavaa. Niinpä kuljemme kanssasi koko matkan ensikiinnostuksesta aina muuttopäivään ja jopa sen jälkeen.

Rakkautta ensisilmäyksellä

Olipa kyse sitten jo rakenteilla olevasta asunnosta tai vasta suunnittelupöydällä olevasta uudiskohteesta, autamme sopivan asunnon löytämisessä. Ennen varsinaista kaupantekoa tai varaussopimusta on asiakkaillamme mahdollisuus varata asunto muutamaksi päiväksi ilman sitoutumista. Näin voit pohtia ostopäätöstä kaikessa rauhassa.

Koti makusi mukaan

Onnelliset kodit ovat asukkaidensa näköisiä. Kun olet ajoissa liikkeellä, voit räätälöidä uuden kotisi sisustuksen ja värimaailman oman maun mukaisesti. Asiantuntevat sisustusarkkitehtimme ovat koonneet kattavan valikoiman erilaisia lattiavaihtoehtoehtoja, työtasojen materiaaleja, pesuhuoneen laattoja, kaapistojen vetimiä sekä muita ihastuttavia yksityiskohtia.

Matka kohti muuttopäivää

Matkan varrella pääset tutustumaan uuteen kotiisi ja sen naapurustoon esimerkiksi harjannostajaisissa ja mittausillassa. Samalla saat tilaisuuden tutustua tuleviin naapureihisi.

Henriikka ja hänen avomiehensä odottavat muuttoa omaan Bonava-kotiin Espoon Ampeeriin. He osallistuivat mittausiltaan, joka järjestetään noin kolme kuukautta ennen muuttoa. Tämä on oivallinen tilaisuus ihastella uutta kotia ja sommitella huonekalujen paikkoja.

”Olen todella positiivisesti yllättynyt. Bonava ei ollut meille entisestään tuttu yhtiö, mutta vertailtuamme useita muita koteja tältä alueelta, oli Bonavan hinta-laatusuhde sopiva. Olen asunut Matinkylässä monta vuotta ja oli luontevaa etsiä uutta kotia juuri täältä. Olen tyytyväinen”, kertoo Henriikka.

Henriikka tuli mittaamaan tulevien huonekalujen paikkoja ja fiilistelemään melkein valmista kotiaan.

"Espoon Ampeerin asunnot ovat valoisia ja avaria ja täällä on kivasti tilaa. Turvallinen sisäpiha, jossa autot eivät ajele ympäriinsä on myös yksi niistä tekijöistä, joita arvostan. Yritimme päästä käymään täällä heti, kun ostimme asunnon, mutta meille kerrottiin, ettei se ole mahdollista, sillä työmaalla liikkumisen turvallisuudesta ei haluttu tinkiä vaikka työmaa näyttikin päällisin puolin valmiilta. Toimin työturvallisuustutkijana ja minulle tämä oli loistava viesti Bonavalta", hymyilee Henriikka. 

Naapurit tutuksi

Viihtyisään naapurustoon vaikuttavat monet tekijät. Yksi tärkeimmistä on mukavat ihmiset, joiden kanssa viettää aikaa ja nauttia kotikulmista. Mittausillan ympärille järjestetty naapurustoilta onkin oiva hetki tutustua oman kodin ja ympäristön lisäksi alueen muihin ihmisiin. Naapurustoiltaan kutsutaan vieraiksi paitsi kotikorttelin muita asukkaita myös lähialueen palveluntarjoajia.

Lauri, Kira, Lili ja Jussi jäivät vielä asuntoihin tutustumisen jälkeen viettämään aikaa yhdessä. ”On tosi kiva idea järjestää tällaisia tapahtumia, varsinkin tässä vaiheessa, kun kaikki vielä tutustuvat naapurustoon ja uusiin tuleviin koteihin” toteaa nelikko hymyssä suin.

Muuttopäivä

Kauan odotettuna päivänä saat upouuden kotisi avaimet vihdoin käteesi. Iloiset tervehdykset raikaavat rappukäytävässä, kun jo aiemmilta työmaakäynneiltä tutut kasvot tulevat vastaan. Nämä ikimuistoiset hetket odottavat myös Henriikkaa ja muita Espoon Ampeerin asukkaita.


Tervetuloa kanssamme ikimuistoiselle kotimatkalle, jossa unelmat uudesta kodista käyvät toteen.