Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Lehdistötiedote 11.1.2017 klo 11

11.1.2017, 13.00

Bonava toteuttaa ICECAPITALille 126 asuinhuoneiston kohteen Perkkaan uudelle asuinalueelle Espooseen. Asuntojen rakentaminen alkaa tammikuussa 2017 ja asuntojen on määrä valmistua syksyllä 2018.

”Espoon Perkkaalle nousee lähivuosien aikana uusi Bonavan kotikortteli, Espoon Vermonniitty, joka sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella ja lähellä Leppävaaran monipuolisia palveluita. Ensimmäisenä alueelle valmistuu ICECAPITALille toteuttamamme Perilänniitty, ja aloitamme alueella keväällä 2017 myös omaa omistusasuntotuotantoa”, sanoo Markus Pitkänen, kiinteistökehitysjohtaja Bonava Suomi Oy.

”Haluamme tarjota mahdollisuuden vaivattomaan asuntosijoittamiseen sekä toisaalta vuokralaisillemme laadukkaita koteja. Nämä Espooseen rakennettavat kerrostaloasunnot soveltuvatkin strategiaamme erinomaisesti. Nyt ostetut asunnot täydentävät hienosti vuokra-asuntokantaamme ja monipuolistavat asuntotarjontaamme pääkaupunkiseudulla”, toteaa Wisa Majamaa, toimitusjohtaja ICECAPITAL REAM Oy.

ICECAPITAL Housing Fund IV Ky perustettiin vuonna 2015 ja sen sijoituskapasiteetti on noin 400 miljoonaa euroa. Rahasto sijoittaa varansa vapaarahoitteisiin asuntoihin, jotka sijaitsevat pääkaupunkiseudulla tai muissa kasvukeskuksissa.

Espoon Perkkaalla sijaitsevan Vermonniityn uusi kotikortteli asettuu hyvälle paikalle Espoon Leppävaaran ja Vermon välimaastoon. Sijainti Kehä I:n ja Turunväylän tuntumassa takaa erinomaiset kulkuyhteydet moneen suuntaan. Vermon ja Talin ulkoilumaastot avautuvat lähes takapihalta ulkoilureitteineen ja virkistymismahdollisuuksineen ja mukavia pyöräily- tai kävelyreittejä riittää moneen suuntaan.

Lisätietoja:

Markus Pitkänen, kiinteistökehitysjohtaja, Bonava Suomi Oy, puh. 010 507 5267 tai viestinta@bonava.fi

Wisa Majamaa, toimitusjohtaja, ICECAPITAL REAM Oy, puhelin 040 826 1001 tai wisa.majamaa@icecapital.fi