Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Bonavalta Kauniaisten keskustaan 43 upeaa citykotia

8.11.2017, 09.00

Bonava rakennuttaa Kauniaisten keskustaan upeita uudisasuntoja viiteen kerrokseen. Asunto Oy Kauniaisten Tribuuni Bostads Ab tuo keskustaan 43 uutta citykotia. Erikoisuuksina asunnoissa on tavallista korkeampia huonekorkeuksia, lattiaan asti ulottuvia ikkunoita, kutsuvia asuntosaunoja sekä laadukkaita pintamateriaaleja kivitasoineen ja integroituine keittiökalusteineen. Asunnot ovat myynnissä ja kohteen rakentaminen on alkanut. Asunnot valmistuvat alkuvuodesta 2019.

”Tribuuni nousee ihan ykköspaikalle Kauniaisten keskustaan. Tribuunin asuntotyypistö on laaja, pienistä yksiöistä ylimmän kerroksen läpitalon upeisiin asuntoihin. Asunnot ovat huolella viimeisteltyjä citykoteja, joissa osassa on kaksi parveketta ja ylimmissä kerroksissa isot kattoterassit. Tribuunin piha-alueesta tulee korkeatasoinen ja viereisen Thurmaninaukion puistosuunnitelmaan sopiva. Autopaikat tulevat sijoittumaan aukion alle”, sanoo Jyri Raunio, yksikönjohtaja, Bonava Suomi Oy.

Tribuunin kotikulmilta löytyvät palvelut kauppoineen, erikoisliikkeineen, kahviloineen ja ravintoloineen. Kauniaisissa on paljon vehreitä puistoja sekä ulkoilupaikkoja ja Gallträskin kaunis järvialue tarjoaa hienon ulkoiluympäristön lenkkipolkuineen ja rantaraitteineen.

Lue lisää Kauniaisten Tribuunista Bonavan asuntosivuilta.

Lisätietoja: Jyri Raunio, yksikönjohtaja, Bonava Suomi Oy, puhelin 010 400 2548 tai viestinta@bonava.fi 

Joanna Linnermo-Kumpuoja, viestintäpäällikkö, Bonava Suomi Oy, puhelin 040 555 5868, viestinta@bonava.fi