Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Bonavalta Oulun Ahjo-Kalevan kotikortteliin 49 uutta asuntoa

21.12.2017, 09.00

Bonava rakennuttaa Asunto Oy Oulun Säihkeen 49 uutta asuntoa jo rakenteilla olevan Oulun Ukonkiven viereen. Molemmat uudiskohteet kuuluvat arvostetun Karjasillan kupeeseen asettuvan Ahjo-Kalevan kotikortteliin, joka valmistuessaan muodostaa kymmenen kerrostalon kokonaisuuden. Oulun Säihkeen asunnot ovat myynnissä ja kohteen rakentaminen on alkanut. Asunnot valmistuvat joulukuu 2018-helmikuu 2019 vaihteessa.

”Oulun Säihkeen uudet asunnot on suunniteltu mukavaa elämää ajatellen. Komean korkeat ikkunat tuovat kotiin valoa ja persoonallista ilmettä. Kaikkiin asuntoihin tulee lasitetut parvekkeet ja taloyhtiöön Postin Smartpost-automaatti. Asukkaiden on mahdollisuus saada myös latauspisteet sähköautolle”, kertoo Jukka-Pekka Flygare, aluejohtaja, Bonava Suomi Oy.

Ahjo-Kalevan kotikorttelista on Joutsensillan kautta kaupungin keskustaan noin kahden kilometrin matka. Naapurustosta löytyy puistoja, Lintulan, Raksilan ja Heinäpään urheilukeskukset uimahalleineen ja ulkokenttineen. Oulun Säihkeeseen tulee valikoima asuntoja yksiöistä kolmioihin ja ne sopivat hienosti niin ensiasunnon ostajille kuin varttuneemmallekin väelle. Asuntojen suunnittelussa on panostettu selkeyteen ja toimiviin tilakokonaisuuksiin.

Lue lisää Ahjo-Kalevan kotikorttelista ja Oulun Säihkeestä Bonavan asuntosivuilta.

Lisätietoa: Jukka-Pekka Flygare, aluejohtaja, Bonava Suomi Oy, puhelin 010 400 2757 tai Joanna Linnermo-Kumpuoja, viestintäpäällikkö, Bonava Suomi Oy, puhelin 010 400 2778 tai viestinta@bonava.fi