Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareHeart filled SVG Blackholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Lehdistötiedote 29.3.2017 klo 14.00

29.3.2017, 17.00

Bonava myy Kanttilana tunnetun Minna Canthin koti- ja liiketalon

Bonava Suomi Oy on myynyt Kanttilana tunnetun, kirjailija Minna Canthin koti- ja liiketalon Minna Canthin talo ry:lle. Kauppa sisältää kiinteistön ja tontin.

”Olemme erittäin tyytyväisiä ratkaisuun ja on todella hienoa, että Kanttila saa arvoisensa omistajan. Bonavan strategiana on toimia pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa ja Oulussa. Kanttila on aikanaan tullut meille osana isompaa kiinteistökauppaa, eikä sen toteutus siten istu strategiaamme”, sanoo Hanna Marttila, yksikön johtaja, Bonava Suomi Oy.

”Minna Canthin talo ry perustetiin syksyllä tätä tarkoitusta varten, ja tarkoituksena on nyt yhteis-työverkoston voimin kunnostaa Kanttila taide- ja kulttuurikäyttöön, asunto- ja residenssitiloiksi sekä kulttuurimatkailukohteeksi” kertoo Anja Lappi, yhdistyksen puheenjohtaja.

Yhteistyöverkostoon kuuluu mm. Savonia-ammattikorkeakoulu ja Savon aikuis- ja ammattiopisto.

”Kanttila on mielenkiintoinen korjausrakentamisen kohde, jossa pääsemme opiskelijoiden kanssa huolella perehtymään vanhan puutalon korjaustapoihin”, kertoo Savonia-ammattikorkeakoulun koulutusvastuupäällikkö DI Harry Dunkel.

Lisätietoa:

Bonava Suomi Oy, yksikönjohtaja Hanna Marttila, puhelin 010 400 2216 tai viestinta@bonava.fi

Minna Canthin talo ry, puheenjohtaja Anja Lappi, puhelin 040 538 3823 tai info@minnacanth.fi

Bonava Suomi Oy, viestintäpäällikkö Joanna Linnermo-Kumpuoja, puhelin 010 400 2778 tai viestinta@bonava.fi