Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Bonava toteuttaa 56 asuntoa TA-Yhtymä Oy:lle Ouluun

4.1.2018, 13.05

Bonava toteuttaa TA-Yhtymä Oy:lle 56 vuokra-asuntoa Karjasillan kaupunginosaan, Ouluun. Työt kohteessa ovat käynnistyneet ja asuntojen on määrä valmistua kesällä 2019.

”TA-Yhtymä Oy:lle rakennettava uudiskerrostalo nousee arvostetun Karjasillan kupeeseen asettuvan Ahjo-Kalevan kotikortteliin, joka valmistuessaan muodostaa kymmenen kerrostalon kokonaisuuden alueelle”, sanoo Jukka-Pekka Flygare, aluejohtaja, Bonava Suomi Oy.

Ahjo-Kalevan kotikorttelista on Joutsensillan kautta kaupungin keskustaan noin kahden kilometrin matka. Naapurustosta löytyy puistoja, Lintulan, Raksilan ja Heinäpään urheilukeskukset uimahalleineen ja ulkokenttineen.

Lisätietoja:
Jukka-Pekka Flygare, aluejohtaja, Bonava Suomi Oy, puhelin 010 400 2757

Joanna Linnermo-Kumpuoja, viestintäpäällikkö, Bonava Suomi Oy, puhelin 010 400 2778 tai viestinta@bonava.fi