Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Bonava toteuttaa 75 asuntoa ICECAPITAL Housing Fund IV:lle Vantaalle

5.1.2018, 09.01

Bonava toteuttaa ICECAPITALille 75 asuinhuoneiston kerrostalon Vantaan Tikkurilaan. Työt kohteessa ovat käynnistyneet ja asuntojen on määrä valmistua loppuvuodesta 2019.

”Icecapitalille rakennettava kerrostalo jatkaa Vantaan Tikkurilassa sijaitsevan Kultarikonpuiston kotikorttelin toteutusta ja on jo toinen Icecapitalille nouseva kerrostalokohde kyseisellä alueella. Kultarikonpuiston kaksi Bonavan omistusasuntokohdetta etenevät myös hyvin ja ne valmistuvat tänä vuonna. Kaiken kaikkiaan alueelle nousee seitsemän uudiskerrostaloa”, sanoo Markus Pitkänen, kiinteistökehitysjohtaja Bonava Suomi Oy.

”Icecapitalilla on tällä hetkellä satoja asuntoa rakenteilla Bonavalla, olemme todella tyytyväisiä pitkään jatkuneeseen hyvään yhteistyöhön Bonavan kanssa”, toteaa Wisa Majamaa, toimitusjohtaja ICECAPITAL REAM Oy.

ICECAPITAL Housing Fund IV Ky perustettiin vuonna 2015 ja sen sijoituskapasiteetti on noin 400 miljoonaa euroa. Rahasto sijoittaa varansa pääkaupunkiseudulla sijaitseviin vapaarahoitteisiin asuntoihin.

Vantaan Tikkurilaan valmistuu lähivuosina Bonavan Kultarikonpuiston kotikortteli. Tikkurilan monipuoliset palvelut ovat kävelymatkan päässä ja läheltä löytyy uimahalli sekä urheilupuisto erilaisine liikuntamahdollisuuksineen.

Lue lisää Kultarikonpuiston kotikorttelista Bonavan asuntosivuilta.

Lisätietoja:
Markus Pitkänen, kiinteistökehitysjohtaja, Bonava Suomi Oy, puhelin 010 400 2267

Joanna Linnermo-Kumpuoja, viestintäpäällikkö, Bonava Suomi Oy, puhelin 010 400 2778 tai viestinta@bonava.fi

Wisa Majamaa, toimitusjohtaja, ICECAPITAL REAM Oy, puhelin 040 826 1001 tai wisa.majamaa@icecapital.fi