Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Bonava Suomi Oy ja teknologiayhtiö iLOQ solmivat puitesopimuksen lukituksen ja kulunhallinnan ratkaisuista Bonavan kohteisiin

11.10.2018, 10.02

Bonava on tänään allekirjoittanut puitesopimuksen teknologiayhtiö iLOQin kanssa digitaalisen lukitus- ja kulunhallinnan ratkaisuista. Sopimuksen myötä valtaosa Bonavan rakennuttamista uudiskohteista varustetaan tulevaisuudessa iLOQin digitaalisilla lukitusjärjestelmillä. Yhteistyösopimus on voimassa ensivaiheessa vuoden 2020 loppuun saakka.

”Tämä on hieno edistysaskel Bonavalle ja antaa hyvän lähtökohdan myös meidän tulevaisuuden asumisen ratkaisuihin. Digitaalisen lukitusjärjestelmän avulla Bonava haluaa tuoda asukkaille helppoa ja turvallista mutta ennen kaikkea joustavaa liikkumista omassa naapurustossa. Esimerkiksi iLOQin lukitusjärjestelmän avulla asiakas voi kulkea naapurustossa yhdellä avaimella, jonka kulkuoikeuksia on helppo muuttaa tarpeen mukaan. Jos avain katoaa, lukkoja ei tarvitse sarjoittaa uudelleen ja avaimen käytöstä jää lukkoon myös jälki, mikä helpottaa mahdollisten väärinkäytösten selvittämistä jälkikäteen”, kertoo Bonavan suunnittelu- ja tuotekehitysjohtaja Kaisu Nousiainen.

”Olemme iloisia alkavasta yhteistyöstä. iLOQille tuore sopimus Bonavan kanssa on osoitus siitä, että digitaalinen kulunhallinta on saavuttanut jalansijan myös uudisrakentamisessa. Digitaalinen kulunhallinta korvaa mekaanisen lukituksen tulevaisuudessa, ja tässä kehityksessä iLOQ on murroksen aallonharjalla. Sopimus on myös vahva osoitus siitä, että olemme edenneet yhtiömme kasvussa tilanteeseen, jossa pääsemme entistä vahvemmin mukaan uudisasuntotuotantoon”, toteaa iLOQin toimitusjohtaja Heikki Hiltunen.

Digitaalinen pääsynhallinta helpottaa asukkaiden arkea ja tuo kustannussäästöjä

Saamme kustannushyötyjä tämän sopimuksen myötä konseptoimalla lukitustuotteemme sekä niiden asennustavan. Tämä on tärkeä askel strategiamme mukaisessa tavoitteessa alentaa asumisen kustannuksia valtakunnallisesti”, sanoo Bonava Suomen hankintajohtaja Kai Hämeenniemi.

”Digitaalinen lukitus ja kulunhallinta liittyvät vahvasti tulevaisuuden asumiseen, ja olemmekin edelläkävijöitä lukitusalan digitalisaatiossa. Ihmiset ovat kiinnostuneita älykotiteknologiasta, ja digitaalinen kehitys helpottaa asuinkiinteistöjen asukkaiden ja muiden käyttäjien arkea huomattavasti. Toteutuvan yhteistyön myötä yhä useammat asukkaat voivat nauttia digitaalisen pääsynhallinnan tuomasta turvallisuudesta tulevaisuudessa”, sanoo iLOQin Suomen myyntijohtaja Toni Päivinen.

Lisätietoja: Kai Hämeenniemi, hankintajohtaja, Bonava Suomi Oy, puhelin 040 023 0381, kai.hameenniemi@bonava.com ja Joanna Linnermo-Kumpuoja, viestintäpäällikkö, Bonava Suomi Oy, puhelin 040 5555868 tai viestinta@bonava.fi, Toni Päivinen, myyntijohtaja, iLOQ Oy, puhelin 040 3170 232, toni.paivinen@iLOQ.com