Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Bonava esittelee viisi uutta Bonava-kodin sisustuskonseptia

29.11.2018, 08.45

Bonava on lanseerannut viisi uutta sisustuskonseptia keittiöön ja kylpyhuoneeseen helpottamaan asiakasta löytämään oman sisustusmieltymyksen mukaisen kokonaisuuden. Bonavan uusimmassa kohteessa, Perkkaalle nousevassa Asunto Oy Espoon Virranvälkkeessä, on valittavissa nämä uudet tyylikonseptit; moderni, klassinen, trendikäs, skandinaavinen ja teollinen.

Bonava rakennuttaa Espoon Vermonniittyyn 54 uutta Bonava-kotia kuuteen kerrokseen. Kohteen rakentamistyöt ovat alkaneet ja ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan uusiin asuntoihin keväällä 2020. Virranvälkkeen uusien kotien suunnittelussa on tavoiteltu valoisuutta, avoimien tilojen luomista ja muuntojoustavuutta. Puhdaslinjainen vaaleasävyinen moderni tyyli sisältyy Bonava-kodin hintaan.

”Uusien keittiösisustuskonseptien taustalla on Bonavan Pohjoismaissa toteutettu markkinatutkimus, jossa selvitettiin muun muassa mitä asioita asukkaat arvostavat ja millaiset tyylit kiinnostavat. Konseptien kantaviksi voimiksi muodostuivat toiminnallisuus, laatu ja muotoilu. Yhdistämällä näihin tyylikokonaisuuksiin omia sisustusmieltymyksiä, vaikkapa rakkaimmat kalusteet, asunnosta syntyy juuri omanlainen persoonallinen koti. Valitsipa asukas minkä sisustuskonseptimme tahansa, hän voi olla varma, että se kestää aikaa”, sanoo Johanna Normiala, tuotepäällikkö Bonava Suomi Oy.

Tutustu täältä kaikkiin Bonavan uusiin sisustuskonsepteihin

Lue lisää Espoon Virranvälkkeen uusista kodeista

Lisätietoja: Bonava Suomi Oy, Johanna Normiala, tuotepäällikkö, puhelin 010 400 2044, Jyri Raunio, yksikönjohtaja, puhelin 010 400 2548 ja Joanna Linnermo-Kumpuoja, viestintäpäällikkö, puhelin 010 400 2778 tai viestinta@bonava.fi