Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Bonava esittelee viisi uutta Bonava-kodin sisustuskonseptia

29.11.2018, 08.45

Bonava on lanseerannut viisi uutta sisustuskonseptia keittiöön ja kylpyhuoneeseen helpottamaan asiakasta löytämään oman sisustusmieltymyksen mukaisen kokonaisuuden. Bonavan uusimmassa kohteessa, Perkkaalle nousevassa Asunto Oy Espoon Virranvälkkeessä, on valittavissa nämä uudet tyylikonseptit; moderni, klassinen, trendikäs, skandinaavinen ja teollinen.

Bonava rakennuttaa Espoon Vermonniittyyn 54 uutta Bonava-kotia kuuteen kerrokseen. Kohteen rakentamistyöt ovat alkaneet ja ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan uusiin asuntoihin keväällä 2020. Virranvälkkeen uusien kotien suunnittelussa on tavoiteltu valoisuutta, avoimien tilojen luomista ja muuntojoustavuutta. Puhdaslinjainen vaaleasävyinen moderni tyyli sisältyy Bonava-kodin hintaan.

”Uusien keittiösisustuskonseptien taustalla on Bonavan Pohjoismaissa toteutettu markkinatutkimus, jossa selvitettiin muun muassa mitä asioita asukkaat arvostavat ja millaiset tyylit kiinnostavat. Konseptien kantaviksi voimiksi muodostuivat toiminnallisuus, laatu ja muotoilu. Yhdistämällä näihin tyylikokonaisuuksiin omia sisustusmieltymyksiä, vaikkapa rakkaimmat kalusteet, asunnosta syntyy juuri omanlainen persoonallinen koti. Valitsipa asukas minkä sisustuskonseptimme tahansa, hän voi olla varma, että se kestää aikaa”, sanoo Johanna Normiala, tuotepäällikkö Bonava Suomi Oy.

Tutustu täältä kaikkiin Bonavan uusiin sisustuskonsepteihin

Lue lisää Espoon Virranvälkkeen uusista kodeista

Lisätietoja: Bonava Suomi Oy, Johanna Normiala, tuotepäällikkö, puhelin 010 400 2044, Jyri Raunio, yksikönjohtaja, puhelin 010 400 2548 ja Joanna Linnermo-Kumpuoja, viestintäpäällikkö, puhelin 010 400 2778 tai viestinta@bonava.fi