Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Bonavalta 32 uutta Bonava-kotia Vantaan Kivistöön – erikoisuutena ekologiset asumisratkaisut

20.11.2018, 08.00

Bonava rakennuttaa Vantaan Kivistöön 32 uutta Bonava-kotia seitsemään kerrokseen. Vantaan Plutonin suunnittelussa on panostettu kestävään kehitykseen. Ekologiset ratkaisut näkyvät muun muassa jätteiden putkikeräyksessä ja energiatehokkaissa kodinkoneissa. Asunto Oy Vantaan Plutonin rakentamistyöt ovat alkaneet ja ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan uusiin asuntoihin loppuvuodesta 2019.

Bonavan Plutonin suunnittelussa on panostettu kestävään kehitykseen. Jätteet kerätään niin sanotulla putkikeräysmenetelmällä, joka tekee lajittelusta helppoa ja vähentää liikenteessä olevien jäteautojen määrää. Energiatehokkaiden kodinkoneiden ansiosta Vantaan Plutonin kotien energiankulutus pysyy maltillisena”, sanoo Jyri Raunio, yksikönjohtaja, Bonava Suomi Oy.

Plutoni asettuu Kivistön uuden ja modernin, tunnelissa sijaitsevan juna-aseman naapuriin. Suorat yhteydet vievät niin Helsingin keskustaan kuin lentoasemallekin. Kävelyetäisyydellä Plutonin uusista Bonava-kodeista sijaitsee monipuolinen palvelukeskus Aurinkokivi, jossa toimii mm. neuvola, päiväkoti ja alakoulu.  

Tutustu uuteen Kivikätkön kotikortteliin ja Vantaan Plutoniin 

Lisätietoja: Juha Seppälä, projektijohtaja, Bonava Suomi Oy, puhelin 050 561 3402 ja Joanna Linnermo-Kumpuoja, viestintäpäällikkö, Bonava Suomi Oy, puhelin 010 400 2778 tai viestinta@bonava.fi