Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Bonavalta 32 uutta Bonava-kotia Vantaan Kivistöön – erikoisuutena ekologiset asumisratkaisut

20.11.2018, 08.00

Bonava rakennuttaa Vantaan Kivistöön 32 uutta Bonava-kotia seitsemään kerrokseen. Vantaan Plutonin suunnittelussa on panostettu kestävään kehitykseen. Ekologiset ratkaisut näkyvät muun muassa jätteiden putkikeräyksessä ja energiatehokkaissa kodinkoneissa. Asunto Oy Vantaan Plutonin rakentamistyöt ovat alkaneet ja ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan uusiin asuntoihin loppuvuodesta 2019.

Bonavan Plutonin suunnittelussa on panostettu kestävään kehitykseen. Jätteet kerätään niin sanotulla putkikeräysmenetelmällä, joka tekee lajittelusta helppoa ja vähentää liikenteessä olevien jäteautojen määrää. Energiatehokkaiden kodinkoneiden ansiosta Vantaan Plutonin kotien energiankulutus pysyy maltillisena”, sanoo Jyri Raunio, yksikönjohtaja, Bonava Suomi Oy.

Plutoni asettuu Kivistön uuden ja modernin, tunnelissa sijaitsevan juna-aseman naapuriin. Suorat yhteydet vievät niin Helsingin keskustaan kuin lentoasemallekin. Kävelyetäisyydellä Plutonin uusista Bonava-kodeista sijaitsee monipuolinen palvelukeskus Aurinkokivi, jossa toimii mm. neuvola, päiväkoti ja alakoulu.  

Tutustu uuteen Kivikätkön kotikortteliin ja Vantaan Plutoniin 

Lisätietoja: Juha Seppälä, projektijohtaja, Bonava Suomi Oy, puhelin 050 561 3402 ja Joanna Linnermo-Kumpuoja, viestintäpäällikkö, Bonava Suomi Oy, puhelin 010 400 2778 tai viestinta@bonava.fi