Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Bonavalta 38 uutta Bonava-kotia Espoon Tapiolaan – kodeissa Fortum SmartLiving Plus -palvelu

21.11.2018, 09.00

Bonava rakennuttaa Espoon Tapiolaan uuteen Steniuksenkummun kotikortteliin 38 uutta Bonava-kotia viiteen kerrokseen. Uuden räätälöidyn SmartLiving -palvelun avulla asukas voi seurata ja ohjata mobiilisovelluksella esimerkiksi sähkön- ja vedenkulutusta. Asunto Oy Espoon Tapiolan Steniuksenkumpu 1:n rakennustyöt ovat alkaneet ja ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan uusiin asuntoihin loppuvuodesta 2019.  

Steniuksenkummun kotien hauskana yksityiskohtana on upeat olohuonemaiset aulatilat, jotka tekevät kotiintulosta mukavaa ja hieman erilaista. Fortum SmartLiving Plus -palvelu myös varmistaa, että kotona on kaikki hyvin, kun asukas on poissa. Asunnoissa on esimerkiksi niin sanottu älykäs valojen ohjaus sekä sähkön- ja vedenkulutuksen seurannan lisäksi palvelussa on palovahti, joka reagoi palovaroittimen hälyttäessä ja vuotovahti, joka havaitsee mahdollisen vuodon allaskaapin alla”, sanoo Jyri Raunio, yksikönjohtaja, Bonava Suomi Oy.

Steniuksenkummun kotikorttelista on lyhyt matka Tapiolan keskustan monipuolisiin palveluihin, kahviloihin ja kauppoihin. Steniuksenkummun kotikortteli sijaitsee Tapiolan ainutlaatuisten liikuntamahdollisuuksien äärellä. Myös Espoon kulttuurinen keskus tarjoilee monipuolisia viihde-elämyksiä teatterista konsertteihin ja museoista tapahtumiin.

Tutustu uuteen kotikortteliin ja Steniuksenkumpu 1:een

Lisätietoja: Ossi-Matti Lahtinen, projektijohtaja, Bonava Suomi Oy, puhelin 010 400 2024 ja Joanna Linnermo-Kumpuoja, viestintäpäällikkö, Bonava Suomi Oy, puhelin 010 400 2778 tai viestinta@bonava.fi