Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Bonavalta 77 uutta Bonava-kotia Tampereen Lielahteen – erikoisuuksina oma pihaverstas, korttelitupa ja kuntoilutila

16.11.2018, 08.00

Bonava rakennuttaa Lielahteen 77 uutta Bonava-kotia kahdeksaan kerrokseen. Erikoisuutena kohteessa on asukkaiden yhteiseen käyttöön suunniteltu korttelitupa ja oma pihaverstas, jossa hoituvat niin nikkarointi- ja maalaus kuin suksien- ja pyöränhuolto sekä ullakkokerrokseen tuleva kuntoilutila. Asunto Oy Lielahden Helmin rakentamistyöt ovat alkaneet ja ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan uusiin asuntoihin vuodenvaihteessa 2019-2020.  

”Erikoisuuksia on Helmissä monia. Erityisen ylpeitä olemme siitä, että piha on melko moninaisesti aktivoiva – löytyy grillikatos, puttirata, huvimaja, pelikenttä, petanquekenttä, viljelylaatikoita ja lasten leikkipaikka. Taloyhtiön yhteisessä korttelituvassa voi pitää elokuvailtoja, kisastudioita isommallekin porukalle taloyhtiön kokousten lisäksi ja pihaverstaalla onnistu erilaiset nikkarointi- ja korjaustyöt. Helmin ullakkokerroksesta löytyy komea saunaosasto ja viihtyisä kuntoilutila, josta avautuu näkymiä puistoon ja urheilukentän suuntaan, sanoo Hanna Marttila, yksikönjohtaja, Bonava Suomi Oy.

Lielahden kotikortteli sijaitsee hyvällä paikalla palvelujen naapurissa. Vain muutaman askeleen päästä löytyy Lielahtikeskus, josta on sisäkautta kulkuyhteys viereiseen Prismaan. Lielahtikeskuksesta löytyvät myös mm. kirjasto, terveysasema, neuvola ja palvelukeskus sekä lukuisia vaate- ja erikoisliikkeitä.

Katso video Lielahden Helmistä ja tutustu Tampereen Lielahden Helmin sivuihin.

Lisätietoja: Sami Ahokas, projektijohtaja, Bonava Suomi Oy, puhelin 040 069 6842 ja Joanna Linnermo-Kumpuoja, viestintäpäällikkö, Bonava Suomi Oy, puhelin 040 555 5868 tai viestinta@bonava.fi