Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Bonavalta valokatteisella sisäpihalla ja puutarhalla varustettu uusi kotikortteli Oulun Toppilansaareen

4.12.2018, 08.45

Bonava rakennuttaa Oulun Toppilansaaren merelliselle asuinalueelle 41 uutta asuntoa 4-5 kerroksiseen kerrostaloon. Asunto Oy Oulun Sataman Kajo 1:n erikoisuutena on lämmin, valokatteinen sisäpiha, jossa on teemapuutarha ja oleskelutilat vesinäkymineen. Sataman Kajon rakentamistyöt ovat alkaneet ja ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan uusiin asuntoihin loppuvuodesta 2019.  

Sataman Kajo muodostuu kolmesta identtisestä kerrostalosta, joista ensimmäisenä aloitamme Asunto Oy Oulun Sataman Kajo 1:n. Tämä on kaikin puolin poikkeuksellinen kohde, sillä kaikkiin taloihin tulee lämmin valokatteinen sisäpiha ja asunnoista on upeat vesinäkymät. Uimaankin pääsee melkein suoraan kotiovelta, sillä tontti rajautuu rantabulevardiin. Sinne tulee asukkaiden yhteiskäyttöön myös upea rantasauna pukeutumistiloineen. Täällä näyttävä arkkitehtuuri kohtaa käytännölliset asumisen ratkaisut”, sanoo Marjukka Kuittinen-Jussila, aluejohtaja, Bonava Suomi Oy.

Sataman Kajo asettuu kätevästi Länsi-Toppilaan vievän Möljänsillan kupeeseen. Kulkuyhteydet ovat parhaat mahdolliset arjen kannalta, sillä moottoritielle hurauttaa muutamassa minuutissa ja keskustaan pääsee useampaa reittiä. Kotoa on mukava pyörähtää lähiluontoon reippailemaan tai viettämään rentoa rantapäivää Nallikarin kilometrin pituiselle hiekkarannalle. Läheltä löytyy myös monipuoliset harrastusmahdollisuudet tenniksestä suppailuun ja hiihdosta ratsastukseen.

Tutustu uuteen Sataman Kajoon tarkemmin esittelyvideon kautta

Lisätietoja: Jouni Rautiola, projektijohtaja, Bonava Suomi Oy, puhelin 050 407 3331 ja Joanna Linnermo-Kumpuoja, viestintäpäällikkö, Bonava Suomi Oy, puhelin 010 400 2778 tai viestinta@bonava.fi