Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Bonava toteuttaa LähiTapiolalle 106 uutta asuntoa Tampereen Lielahteen

30.4.2018, 09.01

Tampereelle nousee lähivuosien aikana uusi Bonavan Lielahden kotikortteli erinomaisten palveluiden ja kulkuyhteyksien äärelle. Bonava toteuttaa Lielahteen 106 uutta asuntoa LähiTapiolle. Asuntojen rakentaminen alkaa heti ja ne valmistuvat arviolta loppuvuodesta 2019.

”Lielahden kotikortteliin on jo rakenteilla 70 uutta Bonava-kotia ja 106 uutta vuokra-asuntoa yksityiselle sijoitusyhtiölle. Nämä ovat osa suunnitteilla olevien kuuden modernin kerrostalon kokonaisuutta. Näiden uudiskohteiden keskelle muotoutuu ihanan viihtyisä yhteinen korttelipiha, jonne tulee korttelitupa, grillauspaikka ja nikkarointihuone kaikkien asukkaiden käyttöön. Nämä tuovat mukavaa virikettä niin arkeen kuin juhlaan”, sanoo Hanna Marttila, yksikön johtaja, Bonava Suomi Oy.

”LähiTapiolan tavoitteena on jo vuosien ajan ollut rakennuttaa asuntoja kasvukeskuksiin hyvien joukkoliikenneyhteyksien varrelle. Lielahden Lempin osalta kohteessa yhdistyy viihtyisä asuminen ja loistava sijainti, missä asunnot ovat tehokkaita ja hyvin varusteltuja. Bonavan rakennuttamassa korttelissa asukkaiden viihtyvyyteen on panostettu erityisellä tavalla muun muassa korttelituvan ja nikkarointihuoneen avulla. Lisäksi sijainti kauppojen sekä kirjaston vieressä ovat omiaan lisäämään kohteen houkuttelevuutta. Olemme iloisia saadessamme jatkaa menestyksekästä yhteistyötä Bonavan kanssa”, toteaa Kim Särs, kiinteistörahastojohtaja, LähiTapiola.

Lielahden kotikorttelin oma korttelitupa terasseineen luo tunnelmaa ja tarjoaa viihtyisän tilan paitsi yhtiökokouksille myös asukkaiden yhteisille kisastudioille tai elokuvailloille. Tampereen Asunto Oy Lielahden Lempi asettuu Lielahtikeskuksen välittömään läheisyyteen ja naapurustosta löytyvät kaikki päivittäiset palvelut kauppoineen ja kahviloineen sekä kirjasto, koulu, ja terveyden ja hyvinvoinnin palveluita. Eloisan naapuruston kruunaa luonnonläheisyys ja elämää sykkivä naapurusto.

Lue lisää Tampereen Lielahden Aamun jo rakenteilla olevista asunnoista, Lielahden kotikorttelista ja Bonavasta.

Lisätietoja:

Hanna Marttila, yksikön johtaja, Bonava Suomi Oy, puhelin 010 400 2216 ja Joanna Linnermo-Kumpuoja, viestintäpäällikkö, Bonava Suomi Oy, puhelin 010 400 2778 tai viestinta@bonava.fi 

Kim Särs, kiinteistörahastojohtaja, LähiTapiola Kiinteistöpääomarahastot Oy, puhelin 040 501 9981