Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Bonavan markkinointikampanja avaa kodin persoonalliseen tyyliin

24.4.2018, 09.00

Bonava käynnisti tällä viikolla Tervetuloa kotiin -markkinointikampanjansa, jonka vahva viesti on, että yhtiö ei rakennuta vain uusia taloja, vaan koteja ja naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa – jokainen hetki. Kampanjan tavoitteena on vahvistaa Bonavan tunnettuutta ja asemaa johtavana asunto- ja naapurustokehittäjänä Suomessa.

”Lähdimme kampanjassa vahvasti koti edellä ja sellaisena, kuin se on. Tämä on jatkumo viime vuonna aloitettuun naapurustokampanjaan, jossa elämää sykkivä, energinen ja sympaattinen naapurusto toi esille tärkeän strategisen kulmakivemme. Bonava on asuntokehittäjä ja kodit ja naapurustot ovat toimintamme ydin. Koti sellaisena, kuin se usein on vaikkapa juhlien tai aamulla hyvin nukutun yön jälkeen on todellisuutta meille kaikille. Ei kiiltokuvia vaan aitoja, elettyjä hetkiä”, sanoo Maiju Koivunen-Vinkvist, markkinointipäällikkö, Bonava Suomi Oy.

Kodin osto on vahvasti tunnepäätös – perinteisessä asuntomarkkinoinnissa tätä ei kuitenkaan vielä laajalti hyödynnetä. Bonava haluaa tuoda markkinoinnissaan esille eletyn elämän hetket ja vahvistaa mielikuvaa siitä, että parhaissa kodeissa ei ole kyse pelkästään upeasta arkkitehtuurista tai kauniista sisustuksesta vaan ennen kaikkea ihmisistä ja elämästä, jota niissä ja niiden ympärillä eletään.

Koivunen-Vinkvist jatkaa ”Bonava lanseerattiin kesäkuussa 2016 ja tuoreimman, viime syksynä tehdyn kyselyn mukaan, bränditunnettuus kohderyhmässä oli jo 25 prosenttia, nousua edeltävästä kyselystä peräti 12 prosenttiyksikköä. Luonnollisesti haemme tähän nyt kiivaasti nousua”.

Markkinointikampanja toteutetaan kaikissa kahdeksassa Bonava-maassa samanaikaisesti huhti-toukokuussa panostaen vahvasti digimarkkinointiin, tukena ulkomainonta ja printti pääsanomalehdissä. Kampanjan suunnittelusta on vastannut ruotsalainen mediatoimisto Tillsammans.

Lue lisää Bonavasta ja kohteistamme

Maiju Koivunen-Vinkvist, markkinointipäällikkö, Bonava Suomi Oy, puhelin 010 400 2302 tai Joanna Linnermo-Kumpuoja, viestintäpäällikkö, Bonava Suomi Oy, puhelin 010 400 2778 tai viestinta@bonava.fi