Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Bonavan Kultarikonpuiston kotikortteli Vantaan Tikkurilassa täydentyy jälleen uusilla asunnoilla

26.6.2018, 09.00

Bonava jatkaa Vantaan Tikkurilan Kultarikonpuiston kotikorttelin kehitystä ja toteuttaa alueelle nyt 25 uutta Bonava-kotia kuuteen kerrokseen. Asunto Oy Vantaan Tiukutertun asuntojen rakennuttaminen on käynnistynyt ja asuntojen on määrä valmistua joulukuussa 2019.

Tiukutertun uudet asunnot vastaavat asukkaiden toiveisiin huolella suunniteltuine pohjaratkaisuineen ja laadukkaine sisustusmateriaaleineen. Omalle tontille ja rauhalliselle paikalle asettuvan Tiukutertun asuntovalikoimasta löytyy koteja yksiöistä isompiin, monimuotoisiin asuntoihin aina 119 neliöön asti”, sanoo Jyri Raunio, yksikönjohtaja, Bonava Suomi Oy.

Kultarikonpuiston kotikortteli asettuu mukavasti rauhallisen pientaloalueen naapurustoon, josta on helppo poiketa luontoon ja kulttuurin pariin. Vantaan Tiukutertun naapurustosta löytyvät erinomaiset lähipalvelut, kuten tori, kaupat, kahvilat ja ravintolat. Noin kilometrin päässä Tikkurilan asemalla on kauppakeskus Dixi, jonka kautta on helppo poiketa kotiin.

Lue lisää Vantaan Tiukutertun uudisasunnoista

Lisätietoja: Jyri Raunio, yksikön johtaja, Bonava Suomi Oy, puhelin 010 400 2548, ja Joanna Linnermo-Kumpuoja, viestintäpäällikkö, Bonava Suomi Oy, 010 400 2778 tai viestinta@bonava.fi