Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Kuinka suuri on koti – Bonava esittelee kolmannen huoneen

3.10.2019, 10.15

Kolme vuotta perustamisensa ja pörssilistautumisensa jälkeen, Bonava aloittaa suurimman brändikampanjansa Bonava-brändin lanseerauksen jälkeen. Kampanja on saanut inspiraationsa siitä, että koti on mielestämme paljon enemmän kuin asunnon neliöt, kotiin kuuluu myös ympäröivä luonto, mukava naapurusto ja hyvät yhteistilat eli niin sanottu kolmas huone. Kampanja näkyy kaikilla yhtiön kahdeksalla markkina-alueella televisiossa, elokuvateattereissa, ulkomainonnassa ja digitaalisissa kanavissa.

Asuntorakennuttajana ja -kehittäjänä tunnistamme ihmisten yhteisöllisyyden tarpeen. Bonava-kotiin muuttavat uudet asukkaat saavat paitsi upean kodin, myös mahdollisuuden niin sanottuun kolmanteen huoneeseen. Tämä voi olla mitä tahansa harrastustilasta tai nikkarointihuoneesta aina yhteisölliseen kattoterassiin tai muihin yhteistiloihin eli tiloihin, jotka edistävät sosiaalista vuorovaikutusta ja mahdollistavat yhteisöllisyyden entistä paremmin. Tämä kampanja on meidän visiomme luoda onnellinen naapurusto”, sanoo Maiju Koivunen-Vinkvist, markkinointipäällikkö, Bonava Suomi Oy.

Äskettäin Bonava esitteli ”Happy Quest - Onnellisen naapuruston reseptit” -tutkimuksen kaikissa kahdeksassa toimintamaassaan. Tutkimuksen avulla Bonavan tavoitteena on lisätä ymmärrystä siitä, mikä naapurustoissa tuo ihmisille onnellisuutta - ja miten onnellisuuden kokemista voi tukea uusien asuinalueiden suunnittelussa ja toteutuksessa. Tämän tutkimuksen tulokset muodostivat perustan myös tämän brändikampanjan suunnittelulle.

Keskitymme ihmisiin kaikessa mitä teemme, ja tässä kampanjassa aiomme tuoda esiin yhteisöllisyyden, jota naapurusto voi tarjota. Haluamme tuoda uutta näkökulmaa perinteiseen asuntojen koon ja huonemäärän vertailuun. Tärkeää ei ole vain asunnon riittävä koko, vaan etenkin asumisen tunnelma, turvallisuus, palvelut – elämänlaatu, myös näitä tekijöitä asumisessa tutkimme aktiivisesti”, sanoo Virpi Takala, kaupallinen johtaja, Bonava Suomi Oy.

Lisätietoja: Maiju Koivunen-Vinkvist, markkinointipäällikkö, puhelin 040 590 4746 ja Joanna Linnermo-Kumpuoja, viestintäpäällikkö, puhelin 040 555 5868 tai viestinta@bonava.fi