Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Bonavalta uusia koteja Helsingin Laajasalon merellisiin maisemiin

5.11.2019, 08.30

Bonava rakennuttaa Helsingin Laajasaloon 31 uutta Bonava-kotia. Asunto Oy Helsingin Kaiku 1:ssä löytyy koteja 25 m2 yksiöistä aina 129 m2 viiden huoneen huoneistoon asti. Omalle tontille asettuvan nelikerroksisen uudiskohteen suunnittelussa on panostettu monipuolisiin, selkeisiin ja valoisiin huoneistopohjiin. Kohteen rakennustyöt ovat käynnistyneet ja asukkaat pääsevät muuttamaan uusiin koteihin joulukuussa 2020.

Monipuolisten pohjaratkaisujen ansiosta kodit soveltuvat sinkuille, pariskunnille ja isoillekin perheille. Talojen keskelle muotoutuu suojaisa kahden talon yhteispiha-alue, jossa on monipuolisia pihatoimintoja lasten leikeille ja muutenkin energiseen arkeen kannustavia toiminnallisia alueita. Osa asunnoista toteutetaan elämäntilanteen mukaan joustavina
Duo-koteina, joka mahdollistaa kahden asunnon yhdistämisen yhdeksi isommaksi kokonaisuudeksi
”, sanoo Matti Kuronen, yksikönjohtaja, Bonava.

Kaiku 1 asettuu ainutlaatuiselle paikalle aivan Laajasalon sydämeen Yliskylään, kauppakeskus Saaren naapuriin, kivenheiton päähän rannoista ja luontopoluista. Läheltä löytyvät niin terveyskeskus, neuvola, kirkko, päiväkoti ja peruskoulu sekä kattavat palvelut, kuten kaksi päivittäistavarakauppaa, useita ravintoloita, kuntosali, kirjasto, pesula sekä apteekki. Tulevaisuudessa yhteydet Laajasaloon paranevat entisestään, kun suunnitteilla olevat Kruunusillat ja uusi pikaraitiotieyhteys valmistuvat. Kaiku 1 on Bonavan oman arkkitehti-suunnittelun kohde ja omaa tuotantoa.

Lisätietoja: Bonava Suomi Oy, projektijohtaja Niina Puumalainen, puhelin 010 400 2192, viestintäpäällikkö Joanna Linnermo-Kumpuoja, puhelin 010 400 2778 tai viestinta@bonava.fi