Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Bonavalta uusia koteja Helsingin Laajasalon merellisiin maisemiin

5.11.2019, 08.30

Bonava rakennuttaa Helsingin Laajasaloon 31 uutta Bonava-kotia. Asunto Oy Helsingin Kaiku 1:ssä löytyy koteja 25 m2 yksiöistä aina 129 m2 viiden huoneen huoneistoon asti. Omalle tontille asettuvan nelikerroksisen uudiskohteen suunnittelussa on panostettu monipuolisiin, selkeisiin ja valoisiin huoneistopohjiin. Kohteen rakennustyöt ovat käynnistyneet ja asukkaat pääsevät muuttamaan uusiin koteihin joulukuussa 2020.

Monipuolisten pohjaratkaisujen ansiosta kodit soveltuvat sinkuille, pariskunnille ja isoillekin perheille. Talojen keskelle muotoutuu suojaisa kahden talon yhteispiha-alue, jossa on monipuolisia pihatoimintoja lasten leikeille ja muutenkin energiseen arkeen kannustavia toiminnallisia alueita. Osa asunnoista toteutetaan elämäntilanteen mukaan joustavina
Duo-koteina, joka mahdollistaa kahden asunnon yhdistämisen yhdeksi isommaksi kokonaisuudeksi
”, sanoo Matti Kuronen, yksikönjohtaja, Bonava.

Kaiku 1 asettuu ainutlaatuiselle paikalle aivan Laajasalon sydämeen Yliskylään, kauppakeskus Saaren naapuriin, kivenheiton päähän rannoista ja luontopoluista. Läheltä löytyvät niin terveyskeskus, neuvola, kirkko, päiväkoti ja peruskoulu sekä kattavat palvelut, kuten kaksi päivittäistavarakauppaa, useita ravintoloita, kuntosali, kirjasto, pesula sekä apteekki. Tulevaisuudessa yhteydet Laajasaloon paranevat entisestään, kun suunnitteilla olevat Kruunusillat ja uusi pikaraitiotieyhteys valmistuvat. Kaiku 1 on Bonavan oman arkkitehti-suunnittelun kohde ja omaa tuotantoa.

Lue lisää Asunto Oy Helsingin Kaiku 1:stä ja vertaile huoneistopohjia uuden Unit Selectorin kautta

Lisätietoja: Bonava Suomi Oy, projektijohtaja Niina Puumalainen, puhelin 010 400 2192, viestintäpäällikkö Joanna Linnermo-Kumpuoja, puhelin 010 400 2778 tai viestinta@bonava.fi