Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Bonavalta lisää asuntoja Helsingin Laajasalon kotikortteliin

31.12.2019, 08.59

Bonava rakennuttaa Helsingin Laajasaloon 29 uutta Bonava-kotia. Asunto Oy Helsingin Kaiku 2:n asuntovalikoima on 27.5 m2 asunnoista aina 118 m2 asti. Omalle tontille asettuvan nelikerroksisen uudiskohteen suunnittelussa on panostettu monipuolisiin, selkeisiin ja valoisiin huoneistopohjiin. Kohteen rakennustyöt ovat käynnistyneet ja asukkaat pääsevät muuttamaan uusiin koteihin maaliskuussa 2021.

”Kaiku 2 on unelmien kotipaikka niille, jotka arvostavat merellistä, luonnonläheistä ympäristöä sekä lyhyttä matkaa ydinkeskustaan. Osaan kodeista suunnitellaan vaihtoehtoisia pohjaratkaisuja, jotta uusi koti vastaisi asukkaiden ja heidän perheidensä tarpeita. Kodeista avautuu myös harvinaisen väljiä näkymiä, ja parvekkeiden ilmansuunnat ovat ihanteelliset”, sanoo Matti Kuronen, yksikönjohtaja, Bonava Suomi Oy.

Laajasalon vanhan ostoskeskuksen tontille nousee lähivuosien aikana viiden uudiskohteen muodostama Bonavan kotikortteli. Viihtyisän korttelin keskelle muotoutuu toiminnallinen pihapolku, jonka ympärille tulee monipuolisesti alueita yhdessäoloon, leikkimiseen, pihapeleille, kuntoiluun ja viljelyyn. Asukkaiden käytössä on myös saunaosasto, kerhotila, pesula ja kuivaushuone sekä käytännölliset säilytystilat lastenvaunuille ja pyörille. Autopaikkoihin on saatavissa myös sähköauton latausmahdollisuus.

Lue lisää Helsingin Kaiku 2 asuntotarjonnasta

Lisätietoja: Bonava Suomi Oy, projektijohtaja Niina Puumalainen, puhelin 010 400 2192, viestintäpäällikkö Joanna Linnermo-Kumpuoja, puhelin 010 400 2778 tai viestinta@bonava.fi

Joanna Linnermo-Kumpuoja, Bonava Suomi Oy, viestintäpäällikkö, puhelin 010 400 2778 ja viestinta@bonava.fi