Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Bonavalta lisää asuntoja Helsingin Laajasalon kotikortteliin

31.12.2019, 08.59

Bonava rakennuttaa Helsingin Laajasaloon 29 uutta Bonava-kotia. Asunto Oy Helsingin Kaiku 2:n asuntovalikoima on 27.5 m2 asunnoista aina 118 m2 asti. Omalle tontille asettuvan nelikerroksisen uudiskohteen suunnittelussa on panostettu monipuolisiin, selkeisiin ja valoisiin huoneistopohjiin. Kohteen rakennustyöt ovat käynnistyneet ja asukkaat pääsevät muuttamaan uusiin koteihin maaliskuussa 2021.

”Kaiku 2 on unelmien kotipaikka niille, jotka arvostavat merellistä, luonnonläheistä ympäristöä sekä lyhyttä matkaa ydinkeskustaan. Osaan kodeista suunnitellaan vaihtoehtoisia pohjaratkaisuja, jotta uusi koti vastaisi asukkaiden ja heidän perheidensä tarpeita. Kodeista avautuu myös harvinaisen väljiä näkymiä, ja parvekkeiden ilmansuunnat ovat ihanteelliset”, sanoo Matti Kuronen, yksikönjohtaja, Bonava Suomi Oy.

Laajasalon vanhan ostoskeskuksen tontille nousee lähivuosien aikana viiden uudiskohteen muodostama Bonavan kotikortteli. Viihtyisän korttelin keskelle muotoutuu toiminnallinen pihapolku, jonka ympärille tulee monipuolisesti alueita yhdessäoloon, leikkimiseen, pihapeleille, kuntoiluun ja viljelyyn. Asukkaiden käytössä on myös saunaosasto, kerhotila, pesula ja kuivaushuone sekä käytännölliset säilytystilat lastenvaunuille ja pyörille. Autopaikkoihin on saatavissa myös sähköauton latausmahdollisuus.

Lue lisää Helsingin Kaiku 2 asuntotarjonnasta

Lisätietoja: Bonava Suomi Oy, projektijohtaja Niina Puumalainen, puhelin 010 400 2192, viestintäpäällikkö Joanna Linnermo-Kumpuoja, puhelin 010 400 2778 tai viestinta@bonava.fi

Joanna Linnermo-Kumpuoja, Bonava Suomi Oy, viestintäpäällikkö, puhelin 010 400 2778 ja viestinta@bonava.fi