Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Bonava on voittanut parhaan rakennuttajan palkinnon valtakunnallisessa työturvallisuuskilpailussa

15.5.2019, 08.15

Bonava pokkasi rakennuttajasarjan voiton vastaanottamalla kunniakirjan valtakunnallisessa työturvallisuuskilpailussa 100 %:n TR-mittaustuloksella projektillaan Asunto Oy Vantaan Asteria, jonka Bonava rakennutti Suomen Keskuskodeille. Bonavalle tämä on historiallista. Rakennuttaja vastaa ja valvoo, että rakennusurakan päätoteuttaja hoitaa sille asetetut velvoitteet liittyen työturvallisuuteen.

”Hienoa, että olemme alan uutena toimijana saaneet ylösajettua työturvallisuuden toimintajärjestelmämme sekä rakennuttamisessa että päätoteuttamisessa tälle tasolle, että se saa julkista tunnustusta. Myös tapaturmataajuuslukumme on viime vuoden tuloksissa Suomen keulilla tuloksella 6,2. Tästä on hyvä jatkaa kehitystyötä”, sanoo Bonava Suomen työturvallisuuspäällikkö Tuija Lönnrot. ”Voittajakohteessa kaikki osapuolet hoitivat osuutensa ammattitaitoisesti ja vastuuntuntoisesti”, toteaa työpäällikkö Jouni Karvanen Bonavalta, joka toimi projektissa turvallisuuskoordinaattorina.

Työturvallisuus on osa Bonavan jokapäiväistä toimintaa ja samalla jokaisen työntekijän velvollisuus kaikkina vuoden päivinä kaikilla työmailla, omilla ja niissä, joissa päätoteuttajana on joku muu. Bonavalla on myös selkeä työturvallisuusvisio, johon sen henkilöstö on sitoutunut, ”Nolla tapaturmaa”, joka tarkoittaa, että toiminnastamme ei aiheudu työntekijöillemme vammoja, sairauksia tai tapaturmia ja että mahdollistamme turvallisen ja terveellisen työpaikan.

Kilpailun toteuttivat edellisen vuoden tapaan yhteistyössä Sosiaali- ja terveysministeriö, Aluehallintoviraston Työsuojelun vastuualueet, Talonrakennusteollisuus ry, Asunto-, toimitila- ja rakennuttajaliitto RAKLI ry, Infra ry, Rakennusliitto ry, Ammattiliitto Pro ja Työturvallisuuskeskus.

Lisätietoja
: Tuija Lönnrot, työturvallisuuspäällikkö, Bonava, puhelin 050 346 0021 ja Joanna Linnermo-Kumpuoja, viestintäpäällikkö, puhelin 040 555 5868 ja viestinta@bonava.fi