Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Bonava jatkaa yhteistyötä ICECAPITAL Housing Fund V:n kanssa ja toteuttaa yhtiölle 74 asuntoa uuteen Postipuiston kotikortteliin

26.6.2019, 12.32

Bonava toteuttaa ICECAPITAL Housing Fund V:lle 74 asuinhuoneiston kerrostalokohteen Bonavan uuteen Postipuiston kotikortteliin Helsingin Pasilaan. Kohde on Bonavan omaa tuotantoa ja rakennustyöt käynnistyvät välittömästi. Asuntojen on määrä valmistua vuoden 2020 aikana.

Keskuspuiston kyljessä sijaitseva Pohjois-Pasila uudistuu lähivuosina merkittävästi. Pohjoisosaan, entisen Maaliikennekeskuksen alueelle rakennetaan viihtyisä uusi asuinalue, jossa on suuria vehreitä korttelipihoja ja erinomaiset yhteydet Keskuspuistoon. Bonava rakennuttaa Keskuspuiston kainaloon aluksi 300 asunnon urbaanin korttelikokonaisuuden ja myöhemmin 220 asuntoa.

”Icecapitalille toteuttamamme uudet asunnot käynnistävät Bonavan Postipuiston kotikorttelin rakentamisen. Tämä edistää hienosti Bonavan missiota tarjota monimuotoista asumista koti-kortteleissamme mahdollisimman monille”, sanoo Markus Pitkänen, kiinteistökehitysjohtaja, Bonava.

”Yhteistyömme Bonavan kanssa on kestänyt pitkään. Olemme tehneet yhtiön kanssa monia hienoja kohteita. Myös uusi Postipuiston kohde soveltuu hyvin strategiaamme ja täydentää vuokra-asuntotarjontaamme pääkaupunkiseudulla”, toteaa Wisa Majamaa, toimitusjohtaja ICECAPITAL REAM Oy.

ICECAPITAL Housing Fund V Ky on perustettu vuonna 2019 ja sen sijoituskapasiteetti on yli 400 miljoonaa euroa. Rahasto sijoittaa varansa pääkaupunkiseudulla ja kasvukeskuksissa sijaitseviin vapaarahoitteisiin asuntoihin.

Lisätietoja:
Markus Pitkänen
, Bonava Suomi Oy, kiinteistökehitysjohtaja, puhelin 010 400 2267 ja Joanna Linnermo-Kumpuoja, viestintäpäällikkö, puhelin 010 400 2778 tai viestinta@bonava.fi,

Wisa Majamaa, toimitusjohtaja, ICECAPITAL REAM Oy, puhelin 040 826 1001 tai wisa.majamaa@icecapital.fi