Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Bonava jatkaa yhteistyötä ICECAPITAL Housing Fund V:n kanssa ja toteuttaa yhtiölle 74 asuntoa uuteen Postipuiston kotikortteliin

26.6.2019, 12.32

Bonava toteuttaa ICECAPITAL Housing Fund V:lle 74 asuinhuoneiston kerrostalokohteen Bonavan uuteen Postipuiston kotikortteliin Helsingin Pasilaan. Kohde on Bonavan omaa tuotantoa ja rakennustyöt käynnistyvät välittömästi. Asuntojen on määrä valmistua vuoden 2020 aikana.

Keskuspuiston kyljessä sijaitseva Pohjois-Pasila uudistuu lähivuosina merkittävästi. Pohjoisosaan, entisen Maaliikennekeskuksen alueelle rakennetaan viihtyisä uusi asuinalue, jossa on suuria vehreitä korttelipihoja ja erinomaiset yhteydet Keskuspuistoon. Bonava rakennuttaa Keskuspuiston kainaloon aluksi 300 asunnon urbaanin korttelikokonaisuuden ja myöhemmin 220 asuntoa.

”Icecapitalille toteuttamamme uudet asunnot käynnistävät Bonavan Postipuiston kotikorttelin rakentamisen. Tämä edistää hienosti Bonavan missiota tarjota monimuotoista asumista koti-kortteleissamme mahdollisimman monille”, sanoo Markus Pitkänen, kiinteistökehitysjohtaja, Bonava.

”Yhteistyömme Bonavan kanssa on kestänyt pitkään. Olemme tehneet yhtiön kanssa monia hienoja kohteita. Myös uusi Postipuiston kohde soveltuu hyvin strategiaamme ja täydentää vuokra-asuntotarjontaamme pääkaupunkiseudulla”, toteaa Wisa Majamaa, toimitusjohtaja ICECAPITAL REAM Oy.

ICECAPITAL Housing Fund V Ky on perustettu vuonna 2019 ja sen sijoituskapasiteetti on yli 400 miljoonaa euroa. Rahasto sijoittaa varansa pääkaupunkiseudulla ja kasvukeskuksissa sijaitseviin vapaarahoitteisiin asuntoihin.

Lisätietoja:
Markus Pitkänen
, Bonava Suomi Oy, kiinteistökehitysjohtaja, puhelin 010 400 2267 ja Joanna Linnermo-Kumpuoja, viestintäpäällikkö, puhelin 010 400 2778 tai viestinta@bonava.fi,

Wisa Majamaa, toimitusjohtaja, ICECAPITAL REAM Oy, puhelin 040 826 1001 tai wisa.majamaa@icecapital.fi