Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Bonava rakentaa ICECAPITAL Housing Fund V:lle 110 asuntoa Helsingin Vuosaareen

8.12.2020, 14.05

Bonava ja ICECAPITAL Housing Fund V ovat sopineet 110 asuinhuoneiston kerrostalokohteen toteuttamisesta Bonavan uuteen Sitadelli-kotikortteliin Helsingin Vuosaaressa. Rakennustyöt käynnistyvät heti ja uudet asunnot valmistuvat vuonna 2022. Kaikkiaan Bonava suunnittelee rakentavansa alueelle runsaat 500 uutta kotia.  

Bonava suunnittelee ja rakentaa Aurinkolahden pohjoisosaan, kauppakeskus Columbuksen läheisyyteen tornitalokorttelin, jonka koilliskulmaan nousee ensimmäisenä 14-kerroksinen Asunto Oy Helsingin Sitadelli 1. Kohteen sijainti on erinomainen: palvelut ja metro ovat kävelyetäisyydellä, meri ja monipuoliset ulkoilumahdollisuudet niin ikään lähellä. Sitadelli 1:n kodeista avautuvat näkymät joko meren suuntaan tai kohti kaupungin valoja. Energiatehokkuutta asumiseen tuovat katolle asennettavat aurinkopaneelit, joilla tuotetaan osa kiinteistön yhteisten tilojen sähköstä.  

”ICECAPITALille toteutettava kohde käynnistää Bonavan uuden kotikorttelin rakentamisen Vuosaaressa. On hienoa, että yhteistyö ICECAPITALin kanssa jatkuu ja voimme tässäkin kohteessa toteuttaa missiotamme  luoda entistä useammille parempia koteja ja parempaa elämää”, sanoo Bonava Suomen sijoittajamyynnistä ja liiketoiminnan kehityksestä vastaava johtaja Liisa Bäckström.

”Sitadelli-kotikorttelin ensimmäinen tornitalo on viidennen asuintaloihin sijoittavan rahastomme viimeisiä kohteita. Valmistuessaan se tarjoaa korkealaatuista vuokra-asumista Aurinkolahden keskeisimmällä sijainnilla”, sanoo ICECAPITAL REAM Oy:n toimitusjohtaja Wisa Majamaa.

ICECAPITAL Housing Fund V Ky on perustettu vuonna 2019 ja sen sijoituskapasiteetti on yli 400 miljoonaa euroa. Rahasto sijoittaa varansa pääkaupunkiseudulla ja kasvukeskuksissa sijaitseviin vapaarahoitteisiin asuntoihin.

Lisätietoja:

Bonava Suomi Oy, Liisa Bäckström, johtaja, sijoittajamyynti ja liiketoiminnan kehitys, p. 050 516 8312 tai Leena Majamäki, viestintäpäällikkö p. 040 585 1585, viestinta@bonava.fi

ICECAPITAL REAM Oy, Wisa Majamaa, toimitusjohtaja, p. 040 826 1001, wisa.majamaa@icecapital.fi

Bonava Suomi Oy, Leena Majamäki, viestintäpäällikkö, puhelin 040 585 1585 ja viestinta@bonava.fi