Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Bonavalta 60 uutta kotia Postipuiston kotikortteliin Pohjois-Pasilassa

15.12.2020, 08.00

Bonavan Postipuiston kotikortteli Helsingissä rakentuu valmiiksi, kun Postinkantaja 4:n myötä alueelle nousee vielä 60 uutta Bonava-kotia. Postipuiston valtteja ovat Keskuspuiston läheisyys, vehreä ja viihtyisä korttelipiha, erinomaiset kulkuyhteydet sekä Pasilan monipuoliset palvelut. Uudet asukkaat pääsevät muuttamaan omalle tontille asettuviin koteihin keväällä 2022.

”Postipuiston kotikorttelissa kylätunnelma ja modernit kaupunkikodit yhdistyvät viihtyisäksi kokonaisuudeksi. Vehreä korttelipiha on naapuruston helmi. Sen keskelle asettuva viherkattoinen korttelipaviljonki muodostaa asukkaille yhteisen olohuoneen, jossa voi nauttia kahden saunan lämpimistä löylyistä ja oleskelusta suurella ulkoterassilla. Kotikorttelin omia yhteistiloja täydentää Postipuiston ytimeen rakentuva yhteinen kylätalo Postivarikko. Kylätalo tarjoaa muunneltavia tiloja muun muassa etätyöskentelyyn, liikuntaan ja harrastuksiin”, kertoo Bonava Suomen yksikönjohtaja Matti Kuronen.

Postinkantaja 4:n huoneistovalikoima on monipuolinen. Asuinrakennukseen valmistuu tehokkaita yksiöitä ja kaksioita sekä tilavampia perheasuntoja. Tarjolla on myös kotikokkeja inspiroivia erilliskeittiöitä. Monissa kodeissa on vehreälle sisäpihalle tai rauhalliselle kävelykadulle avautuva parveke, jolla voi nauttia kylämäisestä miljööstä. Osassa kodeista on ranskalainen parveke tai pihaterassi. Postinkantaja 4:ään valmistuu myös uniikki työtilallinen koti, jonka alakerrassa sijaitseva työtila on kiinnostava mahdollisuus esimerkiksi pienyrittäjälle.

Postinkantaja 4 viimeistelee Bonavan kotikorttelin, johon valmistuu yhteensä 287 Bonava-kotia. Postinkantaja 1 ja 2 saavat ensimmäiset asukkaansa joulun alla.

Bonavan kotikortteli rajautuu tuhannen hehtaarin laajuiseen Keskuspuistoon, jossa asukkaat pääsevät nauttimaan mainioista ulkoilumaastoista ja lenkkipoluista. Postipuistoon on suunnitteilla oma päivittäistavarakauppa sekä kaksi päiväkotia ja alakoulu. Kauppakeskus Mall of Triplan liikkeet, palvelut ja vapaa-ajan mahdollisuudet ovat lyhyen matkan päässä, ja lisäksi läheiset Hartwall Arena sekä Messukeskus tarjoavat monenlaisia elämyksiä.

Pasilasta aukeavat sujuvat liikenneyhteydet moneen suuntaan. Postipuistoa lähinnä sijaitsevat Ilmalan ja Käpylän juna-asemat. Bussireitit kulkevat uusien Bonava-kotien viereltä, ja myös autoilijalle sijainti on sujuva – Kehä 1:lle on vain viiden minuutin matka ja Helsingin keskustaan 20 minuuttia.

Lue lisää Bonavan Asunto Oy Helsingin Postinkantaja 4:stä.  
Postinkantaja 4:n visualisointi
Bonavan korttelipaviljongin 360° virtuaalikierros

Lue lisää Bonavasta yhtiönä.

Lisätietoja: Bonava Suomi Oy, Kuisma Reinikainen, projektijohtaja, p. 050 390 5680,
Leena Majamäki, viestintäpäällikkö p. 040 585 1585, viestinta@bonava.fi

Leena Majamäki
Viestintäpäällikkö+358 40 5851585
leena.majamaki@bonava.com