Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Bonava rakennuttaa ICECAPITALille 88 asuntoa pääkaupunkiseudulle

29.12.2021, 14.32

Bonava toteuttaa ICECAPITAL Housing Fund V -rahastolle 53 asuntoa Helsingin Pasilaan ja 35 asuntoa Vantaan Kaivokselaan.

Pasilan uuteen Postipuistoon toteutettavan Helsingin Lähetti 2:n 53 asuntoa lähtevät rakenteille maaliskuussa 2022. Kodit ovat muuttovalmiit syksyllä 2023. Bonavalla on suunnitteilla Lähetin kotikortteliin kaikkiaan neljä asuinkerrostaloa, joihin tulee yhteensä noin 230 Bonava-kotia. Lähetin kotikortteli rajautuu Postipuiston puistovyöhykkeeseen, jonne suunnitellaan peli-, leikki- ja virkistysalueita. Vieressä avautuu Helsingin Keskuspuisto ulkoilureitteineen. Käpylän ja Ilmalan juna-asemille on reilun kilometrin matka. Alueella on varaus raitiotielle.

Rakennustyöt Kaivokselassa alkavat välittömästi, ja Vantaan Pikkulehdokin 35 asuntoa valmistuvat alkuvuodesta 2023. Rauhallinen ja luonnonläheinen Bonavan kotikortteli valmistuu kokonaisuudessaan keväällä 2023. Kaivokselasta on sujuvat liikenneyhteydet. Lähimmälle juna-asemalle Malminkartanoon on kilometrin matka ja bussipysäkki sijaitsee korttelin vieressä. Pyöräilijöiden suosima reitti keskustaan kulkee Keskuspuistossa. Autolla pääsee jouhevasti Hämeenlinnanväylälle, Vihdintielle ja Kehäteille.

”ICECAPITAL on Bonavan pitkäaikaisin sijoittajakumppani, ja olemme iloisia erinomaisen yhteistyön jatkumisesta nyt kahdessa uudessa hankkeessa. Sekä Postipuistossa että Kaivokselassa nämä ovat jo toiset kohteemme ICECAPITALille”, kertoo Bonava Suomen sijoittajamyynnistä ja liiketoiminnan kehityksestä vastaava johtaja Liisa Bäckström.

Kohteet täydentävät erinomaisesti Housing Fund V:n pääkaupunkiseudulle sijoittuvaa asuntoportfoliota. Rakentava yhteistyö Bonavan kanssa jatkuu myös seuraavassa ICECAPITAL Housing Fund VI -rahastossa”, sanoo toimitusjohtaja Wisa Majamaa ICECAPITAL REAM Oy:stä.

ICECAPITAL Housing Fund V Ky on perustettu vuonna 2019 ja sen sijoituskapasiteetti on yli 400 miljoonaa euroa. Rahasto sijoittaa varansa pääkaupunkiseudulla ja kasvukeskuksissa sijaitseviin vapaarahoitteisiin asuntoihin.

Lue lisää Bonavasta yhtiönä.

Lisätietoja:

Bonava Suomi Oy, Liisa Bäckström, johtaja, sijoittajamyynti ja liiketoiminnan kehitys, p. 050 516 8312 tai Leena Majamäki, viestintäpäällikkö p. 040 585 1585, viestinta@bonava.fi

ICECAPITAL REAM Oy, Wisa Majamaa, toimitusjohtaja, p. 040 826 1001, wisa.majamaa@icecapital.fi