Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Bonava toteuttaa Taalerille 72 uutta asuntoa Kirkkonummelle

30.3.2021, 09.00

Bonava suunnittelee ja rakennuttaa Taaleri Vuokrakoti Ky -rahastolle kaksi 36 asunnon kerrostalokohdetta Kirkkonummelle. Rakennustyöt käynnistyvät heti ja kohteiden on määrä valmistua kevään ja kesän 2022 aikana.

”Kirkkonummen keskustan läheisyyteen sijoittuva Hehkun kotikortteli tarjoaa asukkailleen kehittyvän alueen hyvät palvelut ja liikenneyhteydet. On hienoa, että yhteistyössä Taalerin kanssa voimme toteuttaa missiomme mukaisesti entistä useammille parempia koteja ja parempaa elämää”, sanoo Bonava Suomen sijoittajamyynnistä ja liiketoiminnan kehityksestä vastaava johtaja Liisa Bäckström.

”Hehkun kotikorttelin uudet asunnot soveltuvat hienosti strategiaamme ja täydentävät mainiosti Vuokrakoti-rahastomme kohtuuhintaista asuntotarjontaa pääkaupunkiseudulla. Vuokrakoti-rahasto toteuttaa laadukkaita ja kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja Suomen kasvukeskuksiin. Kohteen rakentaminen jatkaa hyvää yhteistyötämme Bonavan kanssa”, sanoo Taaleri Kiinteistöjen salkunhoitaja Jan Hellman.

Asunto Oy Kirkkonummen Hehku 1 ja Kirkkonummen Hehku 2 rakentuvat Vesitorninmäen alueelle Kirkkonummen keskustan kupeeseen. Kasvavalla ja kehittyvällä alueella on hyvät palvelut ja liikuntamahdollisuudet. Uusi Jokirinteen oppimiskeskus on vastikään valmistunut Hehkun kotikorttelin läheisyyteen. Kirkkonummen juna-asema on kävelymatkan päässä ja siitä suora yhteys Helsingin keskustaan.Lue lisää Bonavasta yhtiönä.

Lisätietoja:

Bonava Suomi Oy, Liisa Bäckström, johtaja, sijoittajamyynti ja liiketoiminnan kehitys, p. 050 516 8312 tai Leena Majamäki, viestintäpäällikkö p. 040 585 1585, viestinta@bonava.fi

Taaleri Kiinteistöt, Jan Hellman, salkunhoitaja, p. 044 544 4445, jan.hellman@taaleri.com

Leena Majamäki
Viestintäpäällikkö
+358 40 5851585
leena.majamaki@bonava.com