Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Turun Vähäheikkilään 51 uutta Bonava-kotia

4.3.2021, 08.00

Bonavan Huvituksen kotikortteliin Turun Vähäheikkilässä tulee 51 uutta kotia, kun alueelle alkaa pian nousta Bonavan toinen uudisasuinrakennus. Huvituksessa nautitaan suojellun luonnon vehreydestä keskustan palvelujen kupeessa. Rakennustyöt alkavat maaliskuussa ja uudet Bonava-kodit valmistuvat keväällä 2022.

”Huvituksen kotikortteli asettuu Vähäheikkilän rauhalliselle, jo valmiille alueelle. Kallioiseen Asikaisten puistoon rajautuvalla tontilla suojaisa korttelipiha jatkuu saumattomasti viereiseen kalliomäkeen ja suojeltuun ketopuistoon. Pihalle tulee asukkaiden iloksi pieni omenapuutarha ja terassilta voi ihailla komeaa kalliomaisemaa. Viihtyisyys vuoden ympäri taataan panostamalla ulkovalaistukseen”,  kertoo Bonava Suomen yksikönjohtaja Panu Sivula.

Huvitus on kahden kuusikerroksisen uudiskohteen muodostama kotikortteli. Asunto Oy Huvitus 2:een tulee 51 uutta Bonava-kotia, joiden suunnittelussa on panostettu valoisuuteen sekä asumisen huolettomuuteen. Lattialämmityksen mahdollistamat isot ikkunat tuovat ympäröivän maiseman osaksi kodin sisustusta. Väljät parvekkeet tarjoavat kesäisiä lisäneliötä. Pyöräilevien asukkaiden iloksi kotikortteliin tulee myös kätevä pyörien huoltotila.

Vähäheikkilän Huvituksessa palvelut ovat lähellä ja kulkuyhteydet toimivat. Naapurustosta löytyy muun muassa Huvituksenpuisto, Luolavuoren tenniskenttä, Ispoisten palloiluhalli, Paavo Nurmen stadion sekä Kupittaan urheilupuisto. Sijainti on ihanteellinen lapsiperheille, sillä ala- ja yläkoulut sijaitsevat vain reilun kilometrin päässä ja lähistöltä löytyy myös useita päiväkoteja, Braheskolan sekä Turun Steinerkoulu.

* * *

Huvitus - Kotikorttelin nimi juontaa juurensa herkulliseen huvituksen omenalajikkeeseen, jonka kerrotaan saaneen alkunsa torppari Juho Korpelan vuonna 1895 Huvituksen omenatarhasta löytämistä siemenistä. Vähäheikkilä tunnetaan sympaattisena asuinalueena, jossa pientalojen vehreitä pihoja koristavat upeat omenapuut. Bonavan Huvituksen kotikortteliin istutetaan asukkaiden iloksi oma pieni omenapuutarha.

* * *

Tutustu Huvituksen naapurustoon ja Asunto Oy Huvitus 2:n koteihin.

Lue lisää Bonavasta yhtiönä.

Lisätietoja: Bonava Suomi Oy, Timo Veijalainen, projektinjohtaja, p. 050 585 0887 tai Leena Majamäki, viestintäpäällikkö p. 040 585 1585, viestinta@bonava.fi

Bonava Suomi Oy, Leena Majamäki, viestintäpäällikkö, puhelin 040 585 1585 ja viestinta@bonava.fi