Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Bonava jatkaa Turun Kirstinpuiston kehittämistä: kolmas uudiskohde, 56 uutta kotia

15.6.2021, 08.00

Turun keskustan uuteen Kirstinpuiston kaupunginosaan nousee 56 uutta vapaarahoitteista asuntoa, kun Bonavan uusin kohde lähtee rakenteille. Alueen suunnittelussa painotetaan kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja sekä laadukkaita julkisia tiloja ja viheralueita. Bonava-kodit valmistuvat syksyllä 2022.

”Kirstinpuiston suunnittelussa on panostettu toimiviin kevyen liikenteen väyliin, ekologisuuteen, yhteisöllisyyteen sekä mielenkiintoiseen arkkitehtuuriin. Turvalliset ja viihtyisät korttelipihat avautuvat vesi- ja valoaiheiseen keskuspuistoon. Näissä omalle tontille asettuvissa kodeissa hinta-laatu-suhde on kohdillaan ja asumiskustannukset kohtuulliset”, sanoo Bonava Suomen yksikönjohtaja Panu Sivula.

Asunto Oy Turun Kirstinpuiston Solina 3:een rakentuu monipuolinen valikoima uusia Bonava-koteja yksiöistä perheasuntoihin neliöiden vaihdellessa 30:n ja 77,5:n välillä. Suunnittelussa on kiinnitetty huomiota muun muassa hyvään äänieristykseen sekä laadukkaisiin sisustusmateriaaleihin. Kodeissa on lattialämmitys ja korkeat ikkunat, ja lähes kaikkien kotien oleskelutilat jatkuvat lasitetuille parvekkeille. Luonnonläheisen naapuruston sydämeen kohoavat kodit ovat muuttovalmiit syksyllä 2022.

Alueella painotetaan kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja sekä laadukkaita julkisia tiloja ja viheralueita. Naapuruston erikoisuuksiin kuuluu hulevesien, kuten sadevesien, hyödyntäminen korttelipihoille ja puistoihin rakennettavina vesiaiheina. Kirstinpuisto on mukana kansainvälisessä iWater-hankkeessa, jonka tavoitteena on löytää uusia keinoja hulevesien hallintaan viherkertoimien avulla ja näin parantaa kaupunkien edellytyksiä sopeutua ilmastonmuutokseen.

Kehittyvä Kirstinpuisto

Bonavan Kirstinpuiston kotikorttelin ja samalla koko alueen ensimmäisen asuinrakennuksen peruskivi muurattiin syksyllä 2020. Kaikkiaan Bonava rakennuttaa Kirstinpuistoon noin 1400 uudisasuntoa. Solina 3 on kolmas Bonavan kohde alueella.

Kirstinpuisto on Turun keskustan Linnakaupunkiin sijoittuva uusi moderni asuinalue, jonka vahvuuksia keskeisen sijainnin lisäksi ovat urbaani vehreys, hyvät kulkuyhteydet sekä monipuoliset lähipalvelut. Kirstinpuistossa kaikki on lähellä. Kauppatorille ja Aurajokirantaan on matkaa noin kaksi kilometriä, juna-asemalle noin kilometri. Alueelle on suunnitteilla lähikauppoja ja lounasravintoloita. Naapurustossa on myös useita päiväkoteja sekä kouluja. Kulttuurihistoriallisesti arvokkaaseen Ruissaloon on vain noin kolmen kilometrin matka.

Tutustu Asunto Oy Turun Kirstinpuiston Solina 3:n virtuaaliesittelyyn.

Lue lisää Bonavasta yhtiönä.

Lisätietoja:

Bonava Suomi Oy, Jaakko Heinonen, projektipäällikkö, p. 050 363 0519 tai Leena Majamäki, viestintäpäällikkö p. 040 585 1585, viestinta@bonava.fi

Bonava Suomi Oy, Leena Majamäki, viestintäpäällikkö, p. 040 585 1585 , viestinta@bonava.fi