Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Keski-Pasilan Ratapihakortteleihin 100 Bonava-kotia

1.6.2021, 08.00

Bonava rakentaa Helsingin Keski-Pasilan Ratapihakortteleihin 11–14-kerroksisen tornin ja 5–7-kerroksisen rakennuksen muodostaman kokonaisuuden, johon valmistuu 100 kotia. Helsingin Ellenissä asutaan puistoalueisiin rajautuvassa urbaanissa naapurustossa, jossa lisää mukavuutta tuovat yhteiset kattoterassit ja luonnonvaloa tulvivat upeat näkymät. Uudet Bonava-kodit ovat muuttovalmiita talvella 2022–2023.

Kalliolle asettuva Ellen kohoaa naapureitaan korkeammalle ja tarjoilee asukkailleen komeita näköaloja. Kaksi viherkattoterassia, kerhotila ja 12. kerroksen talosauna mahdollistavat hienot puitteet oleskelulle ja yhdessä ololle.  Pysäköintipaikat sijoitetaan pihakannen alle, minkä ansiosta koko piha-alue voidaan hyödyntää oleskelualueena. Keski-Pasilan Ratapihakorttelit ovat erityisen ympäristönsä, palveluidensa ja hyvien kulkuyhteyksiensä ansiosta haluttu alue urbaanista asumisesta kiinnostuneille. Ellenin kysyntä onkin ollut vilkasta jo kohteen ennakkomarkkinointivaiheessa”, kertoo Bonava Suomen yksikönjohtaja Matti Kuronen.

Asunto Oy Helsingin Ellen on 11–14-kerroksisen tornin sekä 5–7-kerroksisen rakennuksen muodostama kokonaisuus, jossa yhdistyvät urbaani asuminen ja rauhallinen sijainti. Kotien valikoima on monipuolinen: tehokkaista yksiöistä ja kaksioista tilaviin neljän huoneen perheasuntoihin.  Ellenistä löytyy myös elämäntilanteen mukaan joustavia Duo-koteja, joissa kaksi asuntoa voi yhdistää isommaksi kokonaisuudeksi sekä muuntopohjia, joilla kolmio muuttuu avaraksi kaksioksi ja neliö tilavaksi kolmioksi.

Korkeiden ikkunoiden ja rakennuksen monikulmaisen muodon ansiosta Ellenin kodit saavat runsaasti luonnonvaloa useammasta suunnasta. Oleskelualueet on suunniteltu monimuotoisiksi, sillä myös katot otetaan aktiiviseen käyttöön asukkaiden yhteisinä kattopihoina. Pysäköintipaikat sijoitetaan pihakannen alle, mistä pääsee mukavasti hissillä omaan kotiin. Jokaiselle autopaikalle voi valita mahdollisuuden sähköauton lataamiseen. Lastenvaunuille sekä pyörille ja muille ulkoiluvälineille on laadukkaat ja turvalliset sisäsäilytystilat ja kätevä pesupiste. Pesutupa kuivaushuoneineen helpottaa pyykkihuoltoa.

Ellenin sijaitsee Pasilan juna-aseman välittömässä läheisyydessä ja kaikki tarvittava löytyy kävelyetäisyydeltä. Kauppakeskus Triplassa tarjolla on päivittäistavarakauppojen, muodin ja erikoisliikkeiden lisäksi muun muassa ravintoloita ja kahviloita, rantalentopallokenttiä sekä lasten seikkailupuisto. Ellenin kodeista voi hetkessä siirtyä luonnonrauhaan Keskuspuiston ulkoilureiteille tai urheilun tempoon useille lähiliikuntapaikoille. Uusi peruskoulu ja päiväkoti valmistuvat vuonna 2024 lähes naapuriin.

Maisemakoneessa voi kivuta korkeuksiin ja katsella Ellenistä avautuvia näkymiä.

Tutustu Elleniin virtuaaliesittelyssä.

Lue lisää Bonavasta yhtiönä.

Lisätietoja: Bonava Suomi Oy, Kuisma Reinikainen, projektinjohtaja, p. 050 390 5680 tai Leena Majamäki, viestintäpäällikkö p. 040 585 1585, viestinta@bonava.fi

Bonava Suomi Oy, Leena Majamäki, viestintäpäällikkö, p. 040 585 1585 , viestinta@bonava.fi