Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Bonava ja eQ ovat sopineet 50 asunnon rakentamisesta Helsingin Vuosaareen

31.8.2021, 09.02

Bonava suunnittelee ja rakennuttaa eQ:n asuntorahastolle 50 asuntoa Helsingin Vuosaaren Aurinkolahteen. Rakennustyöt alkavat heti ja uudet kodit valmistuvat vuoden 2023 alussa. Nyt käynnistyvä hanke on Bonavan kolmas asuinkerrostalo Sitadellin kotikorttelissa, jonne kaikkiaan Bonava suunnittelee lähes 550 uuden kodin rakentamista.

Bonava ja eQ ovat sopineet 50 asunnon asuinkerrostalokohteen kaupasta Helsingin Vuosaaressa. Aurinkolahden pohjoisosaan, kauppakeskus Columbuksen läheisyydessä sijaitsevaan Sitadellin kotikortteliin nousee nyt Bonavan kolmas asuinkerrostalo. Kahdeksankerroksisen Sitadelli 3:n sijainti on erinomainen: palvelut ja metro ovat kävelyetäisyydellä, alueella on useita kouluja sekä lähellä myös meri ja monipuoliset ulkoilumahdollisuudet.

”Olemme erittäin iloisia yhteistyön jatkumisesta eQ:n kanssa nyt uudella alueella Vuosaaressa. eQ:lle toteutettavan Sitadelli 3:n käynnistyttyä meillä on tässä kotikorttelissa rakenteilla jo 300 kotia. Entuudestaan rakenteilla on 14- ja 16-kerroksiset tornitalot, ja kaikkiaan suunnittelemme alueelle lähes 550 uuden kodin rakentamista. Uskomme, että valmistuttuaan tästä korttelialueesta erityisine messinkiä hohtavine julkisivuineen tulee näkyvä maamerkki Aurinkolahteen”, sanoo Bonava Suomen sijoittajamyynnistä ja liiketoiminnan kehityksestä vastaava johtaja Liisa Bäckström.

Tämä uusi kohde Helsingin Vuosaaressa jatkaa erinomaista yhteistyötä Bonavan kanssa ja tulee tarjoamaan monipuolista ja laadukasta asumista hyvien liikenneyhteyksien ja palveluiden äärellä”, sanoo sijoitusjohtaja Markus Pitkänen eQ Varainhoito Oy:stä.

eQ Varainhoidon ensimmäinen asuntorahasto Erikoissijoitusrahasto eQ Asunnot suljettiin toukokuussa 2021. Rahastoon kerättiin 100 miljoonaa euroa sijoitussitoumuksia ja se sijoittaa yli 300 miljoonaa euroa vuokra-asuntoihin pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa. Sijoituskohteena ovat kokonaiset kerrostalot ja rahastossa tulee olemaan noin 1 500 asuntoa.

Lue lisää Bonavasta yhtiönä.

Lisätietoja:

Bonava Suomi Oy, Liisa Bäckström, johtaja, sijoittajamyynti ja liiketoiminnan kehitys, p. 050 516 8312 tai Leena Majamäki, viestintäpäällikkö p. 040 585 1585, viestinta@bonava.fi

eQ Varainhoito Oy, Markus Pitkänen, sijoitusjohtaja, p. 050 371 2898, markus.pitkanen@eq.fi

Leena Majamäki
 Viestintäpäällikkö
+358 40 5851585
leena.majamaki@bonava.com