Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Turun Kirstinpuistoon rakenteille 66 uutta Bonava-kotia

7.2.2022, 08.00

Bonava jatkaa Kirstinpuiston kehittämistä ja aloittaa alueella viidennen asuinkerrostalonsa rakennustyöt. Vapaarahoitteiseen 7-kerroksiseen uudiskohteeseen tulee 66 Bonava-kotia, jotka valmistuvat kesällä 2023.

Asunto Oy Turun Solina 14 on omalle tontille nouseva uudiskohde, jossa on monipuolinen valikoima koteja yksiöistä kolmen ja neljän huoneen perheasuntoihin neliöiden vaihdellessa 30:n ja 68:n välillä. Suunnittelussa on kiinnitetty huomiota erityisesti asuntojen laadukkaisiin sisustusmateriaaleihin, avariin ja valoisiin asuntopohjiin sekä käytännöllisiin yhteistiloihin.

”Tämä on Bonavan viides asuinkerrostaloprojekti Kirstinpuistossa. Alueen suunnittelussa painotetaan kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja, yhteisöllisyyttä ja viheralueita. Turvalliset ja viihtyisät korttelipihat avautuvat vesi- ja valoaiheiseen keskuspuistoon. Näissä kodeissa hinta-laatu-suhde on kohdillaan ja asumiskustannukset kohtuulliset”, sanoo yksikönjohtaja Panu Sivula.

Turvallisen ja viihtyisän kotikorttelin kruunaa vehreä sisäpiha, jonne toteutetaan toiminnallinen yhteiskäyttötila saunoineen. Osakkeena myytävät autopaikat sijoitetaan Heikintaskun pysäköintialueelle, pihan autokatoksiin sekä erilliseen parkkihalliin. Kaikille autopaikoille tulee mahdollisuus sähköauton lataamiseen.

Naapuruston erikoisuuksiin kuuluu hulevesien, kuten sadevesien, hyödyntäminen korttelipihoille ja puistoihin rakennettavina vesiaiheina. Kirstinpuisto on mukana kansainvälisessä iWater-hankkeessa, jonka tavoitteena on löytää uusia keinoja hulevesien hallintaan viherkertoimien avulla ja näin parantaa kaupunkien edellytyksiä sopeutua ilmastonmuutokseen.

Kehittyvä Kirstinpuisto

Bonavan Kirstinpuiston kotikorttelin ja samalla koko alueen ensimmäisen asuinrakennuksen peruskivi muurattiin syksyllä 2020. Kaksi ensimmäistä kerrostaloa, 150 uutta kotia, valmistuivat loppuvuonna 2021 ja ensimmäiset asukkaat muuttivat uusiin koteihinsa joulun alla. Kaikkiaan Bonava rakennuttaa Kirstinpuistoon lähes 1 400 uudisasuntoa.

Kirstinpuisto on Turun keskustan Linnakaupunkiin sijoittuva uusi moderni asuinalue, jonka vahvuuksia keskeisen sijainnin lisäksi ovat urbaani vehreys, hyvät kulkuyhteydet sekä monipuoliset lähipalvelut. Kirstinpuistossa kaikki on lähellä. Kauppatorille ja Aurajokirantaan on matkaa noin kaksi kilometriä, juna-asemalle noin kilometri. Alueelle on suunnitteilla lähikauppoja ja lounasravintoloita. Naapurustossa on myös useita päiväkoteja sekä kouluja. Kulttuurihistoriallisesti arvokkaaseen Ruissaloon on vain noin kolmen kilometrin matka.

Tutustu Asunto Oy Turun Solina 14:n virtuaaliesittelyyn.

Lue lisää Bonavasta yhtiönä.

Lisätietoja:

Bonava Suomi Oy, Miia Järvelin, projektipäällikkö, p. 050 555 6570 tai Leena Majamäki, viestintäpäällikkö p. 040 585 1585, viestinta@bonava.fi