Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Antti Viklund on nimitetty Bonava Suomen talousjohtajaksi

23.5.2022, 09.00

Antti Viklund on nimitetty 30.5.2022 alkaen Bonava Suomen talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Hän raportoi tehtävässään toimitusjohtaja Riku Patokoskelle.

”Antti Viklundilla on vankka kokemus controlling- ja taloustoimintojen johtamisesta. Olen erittäin tyytyväinen, että saamme hänet vahvistamaan johtoryhmäämme uudistetun strategian toimeenpanovaiheessa. Hän on analyyttinen, terävä ja tarkka ammattilainen, ja tulee myös olemaan minulle tärkeä työpari Bonavan muutosmatkalla”, sanoo Bonava Suomen toimitusjohtaja Riku Patokoski. 

”Bonavan vahva näkemys laadukkaista kodeista ja onnellisista naapurustoista innostaa. Lisäksi arvostan sitä, miten kunnianhimoisesti kestävä kehitys ja vastuullisuus ovat yhtiön strategian ytimessä. Odotan kovasti, että pääsen oppimaan uutta ja tekemään laaja-alaisesti yhteistyötä Bonavan osaavan ja monipuolisen tiimiin kanssa, Antti Viklund sanoo.

Antti Viklund on työskennellyt viimeksi korjausrakentamiseen erikoistuneen Recover Nordic Oy:n CFO-tehtävässä, vastuualueenaan myös yrityksen IT. Tätä ennen hän toimi pitkään talousjohtajana kiinteistöpalveluratkaisuja tarjoavassa Coor Service Management Oy:ssä.

Lue lisää Bonavasta yhtiönä

Lisätietoja: Bonava Suomi Oy, Leena Majamäki, viestintäpäällikkö p. 040 585 1585, viestinta@bonava.fi