Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Bonava rakennuttaa eQ:lle 61 asuntoa Tampereen Hervantaan

16.6.2022, 09.02

Bonava ja eQ ovat tehneet sopimuksen 61 asunnon rakentamisesta Tampereelle. Hervantaan valmistuva Asunto Oy Tampereen Havu 2 on toinen kotikorttelin kolmesta asuinkerrostalosta. Se lähtee rakenteille heti ja valmistuu alkusyksystä 2023. Kaikkiaan Bonava suunnittelee Havun kotikortteliin noin 200 asunnon rakentamista.

”Tämä kohde on energiatehokas A-energialuokan talo, jossa muun muassa pääosan kiinteistösähköstä tuottaa rakennukseen asennettava aurinkopaneelijärjestelmä. Bonavalla on Tampereen Hervannassa nyt rakenteilla eQ:lle kaikkiaan 124 asuntoa. Olemme iloisia erinomaisen yhteistyön jatkumisesta”, sanoo Bonava Suomen sijoittajamyynnistä ja liiketoiminnan kehityksestä vastaava johtaja Liisa Bäckström.

Bonavalla on suunnitteilla Hervantaan kolmen asuinkerrostalon investointi, johon rakentuu kaikkiaan noin 200 asuntoa. Asemakaava valmistui yhteistyössä Tampereen kaupungin kanssa toukokuussa 2021, ja Havun kotikorttelin ensimmäisen kohteen rakennustyöt saatiin ripeässä tahdissa käyntiin jo viime vuoden lopulla.

“On mukavaa jatkaa erinomaista yhteistyötä Bonavan kanssa nyt myös uuden eQ Asunnot II rahastomme osalta. Tämä uusi kohde Tampereen Hervannassa tulee tarjoamaan asukkailleen monipuolista ja laadukasta asumista hyvien palveluiden ja liikenneyhteyksien äärellä”, sanoo sijoitusjohtaja Markus Pitkänen eQ Varainhoito Oy:stä.

Hervannasta löytyy tuleville asukkaille kaikki tarvittava, kuten kaupat ja kahvilat, terveyskeskus, neuvola, hammashoitola sekä kirjasto ja uimahalli. Alueen hyviä bussiyhteyksiä täydentää Tampereen ratikka, jonka pysäkki sijaitsee aivan Havun vieressä. Havun kotikorttelin sijainti on erinomainen monipuolisten ulkoilumaastojen ja harrastusmahdollisuuksien äärellä. Jäähalli sijaitsee noin 700 metrin päässä ja keskusurheilukenttä 1,5 kilometrin päässä. Lähipäiväkoti, Ahvenisjärven koulu ja Tampereen teknillinen lukio ovat kaikki alle kilometrin säteellä. Hervannassa toimivat Tampereen seudun ammattiopisto Tredu, Poliisiammattikorkeakoulu sekä Tampereen yliopisto.

* * *

eQ Varainhoidon toinen asuntorahasto Erikoissijoitusrahasto eQ Asunnot II perustettiin helmikuussa 2022. Rahastoon pääomien kerääminen on käynnissä ja sijoitustoiminta alkanut. Rahasto tulee sijoittamaan yli 300 miljoonaa euroa vuokra-asuntoihin pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa.

* * *

Lue lisää Bonavasta yhtiönä.

Lisätietoja:

Bonava Suomi Oy, Liisa Bäckström, johtaja, sijoittajamyynti ja liiketoiminnan kehitys, p. 050 516 8312 tai Leena Majamäki, viestintäpäällikkö p. 040 585 1585, viestinta@bonava.fi

eQ Varainhoito Oy, Markus Pitkänen, sijoitusjohtaja, p. 050 371 2898, markus.pitkanen@eq.fi