Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Tervetuloa esittelyyn

Espoon Tuulikello 2:n esittelyt

Katso tarkemmat tiedot

Varaa henkilökohtainen tapaamisaika

Esittelemme Espoon Tuulikello 2:n uusien Bonava-kotien suunnitelmia Teams-etätapaamisissa sekä henkilökohtaisissa tapaamisissa asuntomyymälässämme tai naapuriyhtiö Tuulikello 1:n sisustetussa esittelyasunnossa A03 (4h+kt+s, 113,5 m², 2. krs).
Varaa tapaamisaika

Kampanja

Säästä vuoden vastikkeet

Kun teet kaupat Tuulikello 2:n Bonava-kodista 15.11.–31.12.22, vähennämme myyntihinnasta 12 kuukauden hoito- ja pääomavastikkeiden kokonaisarvon.

Video

Viisi syytä rakastua Espoon Tuulikello 2:n Bonava-koteihin

Virtuaalikierros

Tutustu Espoon Tuulikello 2:n 149,5-neliöiseen päätyhuoneistoon

Kuvaus

Neljän huoneen päätyasunto hurmaa tyylikkyydellään

Koko asunnon levyinen lasitettu terassi, oma asuntopiha ja väljät, monien mahdollisuuksien oleskelutilat. Tästä kodista ei tilan tuntua tai valoisuutta puutu.

Säästä vuoden vastikkeet

Kun teet kaupat tästä Espoon Tuulikello 2:n kodista 15.11.-31.12.22, vähennämme myyntihinnasta 12 kuukauden hoito- ja pääomavastikkeiden kokonaisarvon.

Valoisat oleskelutilat

149,5-neliöinen päätyhuoneisto tarjoaa sujuvaa arkea sekä viihtyisän kotipaikan hyvin suunnitellun pohjansa ansiosta. Kodin keskiössä ovat avarat oleskelutilat, jotka saavat valoa niin pohjoisesta kuin etelästä. Tila on mahdollista kalustaa moniin toiveisiin ja tarpeisiin sopivaksi. Isot ikkunat, vesikiertoinen lattialämmitys ja parkettilattia takaavat asumismukavuuden. Oleskelutilat jatkuvat suurelle, koko asunnon levyiselle lasitetulle terassille. Terassilta sekä omalta istutusaltain rajatulta asuntopihalta on maisemat etelään, taloyhtiön sisäpihan suuntaan. Eteiseen sekä makuuhuoneisiin on sijoitettu Puustellin liukuovelliset säilytysratkaisut ja päämakuuhuoneesta löytyy vaatehuone. Isoimmista makuuhuoneista on näkymät kahteen suuntaan. Lisäksi myös päämakuuhuoneen kautta on kulku terassille.

Keittotila

Oleskelutilojen yhteydessä on erittäin tilava ja hyvin varusteltu keittotila, joka täyttää vaativankin kotikokin toiveet. Puustellin valkoisten kalusteiden lisäksi keittotilassa on musta kivitaso, Boschin induktioliesi, kalusteuuni ja -mikro, täyskorkeat kylmälaitteet ja kalusteovellinen astianpesukone.

Kattavat pesutilat

Kylpyhuone kiiltävän valkoisine seinälaattoineen ja tummanharmaine lattialaattoineen henkii modernia tunnelmaa. Kylpyhuoneessa on seinä-wc, peilikaappi, korkea pyykkikaappi sekä suihkunurkkaus sadesuihkulla ja puolihuurretulla lasiseinällä. Upean saunan lauteet ovat tervaleppää, seinät ja ovi kirkasta lasia. Toisesta kylpyhuoneesta löytyy myös seinä-wc, peilikaappi, suihkunurkkaus sekä pyykkikaappi ja lisäksi tilavaraus pesutornille. Molemmissa kylpyhuoneissa tunnelmaa luovat tyylikkäät kromiyksityiskohdat sekä kattoon upotettu led-valaistus. Arjen mukavuuden viimeistelevät pyyhekuivaimet ja mukavuuslattialämmitys.

Yhteistilat

Mukavan asumisen Tuulikello 2:ssa kruunaa suojaisa, vaiheittain rakentuva korttelipiha. Viihtyisät oleskelu- ja leikkialueet ilahduttavat kaikenikäisiä asukkaita. Tunnelmallisesta pihasaunasta on mukava poiketa vilvoittelemaan ulkoterassille. Asukkaiden käytössä on lisäksi pesutupa, pihasaunan yhteydessä oleva kerhotila, tilavat ulkoiluvälinevarastot sekä verstas, jossa hoituvat pienet nikkarointi- ja huoltotyöt. Jokaiselle asunnolle kuuluu oma irtainvarasto.

Autopaikat

Osakkeina myytävät (28 500 €) autopaikat ovat pihakannen alla pysäköintihallissa, josta pääsee mukavasti kuivin jaloin hissillä omaan kotikerrokseen. Jokaiselle autopaikalle on mahdollista tilata ulkopuoliselta palveluntarjoajalta muutostyönä lisälaite joko auton lämmittämiseen tai sähköauton lataamiseen.

Kodin maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.

Kuvat
Naapurusto
 • Tapiolan kattavat lähipalvelut

  Keskeinen sijainti takaa, että Tuulikellossa arki rullaa. Kauppakeskus Ainoaan, metroasemalle, Espoon kulttuurikeskukseen ja Tapiolan terveysasemalle on kävelymatka. Perinteikkäänä asuinalueena Tapiola tarjoaa lisäksi monipuolisen valikoiman viehättäviä ravintoloita ja sympaattisia kahviloita. Nauti kesäpäivästä vaikka rantakahvila Otsolahden terassilla tai herkuttele Bistro O Matin sunnuntaibrunssilla.

 • Kulkuyhteydet Tapiolassa

  Tuulikello asettuu keskeiselle sijainnille noin kymmenen minuutin kävelymatkan päähän Tapiolan metroasemasta. Länsimetron lisäksi asukkaita palvelevat kattavat bussiyhteydet moneen suuntaan. Autoilijoiden näkökulmasta Tapiola sijaitsee ihanteellisesti pääväylien varrella. Kotona auton voi ajaa kätevästi pihakannen alaiseen parkkihalliin, josta pääsee hissillä suoraan omaan kotikerrokseen.

 • Monipuoliset harrastusmahdollisuudet

  Tuulikellon puistomainen naapurusto hurmaa ainutlaatuisilla virkistysmahdollisuuksillaan melonnasta tennikseen ja pesäpallosta jääkiekkoon. Tapiolan urheilupuisto liikuntahalleineen ja jalkapallostadioneineen sijaitsee vajaan kahden kilometrin päässä ja Tapiola Golf reilun neljän kilometrin päässä. Lisää monipuolista tekemistä tarjoaa vehreä lähiluonto rantoineen, niittyineen, puistoineen ja viihtyisine kävelyteineen ja pyöräilyreitteineen.

 • Koulut ja päiväkodit

  Lapsiperheille Tapiola on ihanteellinen paikka asua, sillä alueelta löytyy lukuisia hyvämaineisia kouluja ja viihtyisiä päiväkoteja. Tapiolan koulun ja lukion lisäksi lähellä on myös ruotsinkielinen Vindängenin koulu, jota remontoidaan parhaillaan entistä ehommaksi. Omnian toimipiste sijaitsee niin ikään aivan kotikulmilla ja Aalto-yliopiston kampus vartin bussi- tai pyöräilymatkan päässä. Tapiolan koulun ja lukion lisäksi lähellä on myös hiljattain remontoitu ruotsinkielinen Vindängenin koulu.

Autopaikat