Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Muuta vaikka heti

Tähän muuttovalmiiseen kotiin pääset tutustumaan paikan päällä. Katso esittelyajat tai sovi henkilökohtainen tapaaminen sinulle sopivaan hetkeen.

Seuraavat esittelyt

Espoon Tuulikello 2

Tuuliniitty 7, 02100 Espoo

Katso tarkemmat tiedot

Varaa henkilökohtainen tapaamisaika

Tervetuloa tutustumaan Espoon Tuulikello 2:n uusiin Bonava-koteihin, joista A01 (4h+kt+s, 101,5 m², 1. krs) ja B31 (4h+kt+s, 149,5 m², 1. krs) on sisustettu esittelyasunnoksi. Varaa sinulle sopiva aika oheisesta kalenterista.
Varaa tapaamisaika

Muuta vaikka heti

Hyödynnä tuhansien eurojen arvoinen etu

Kun teet kaupat Espoon Tuulikello 2:n Bonava-kodista 1.9.–31.12., vähennämme myyntihinnasta 12 kuukauden hoito- ja pääomavastikkeita vastaavan summan. Säästösi on jopa 26 700 euroa.

Espoon Tuulikello 2 A 01

Video esittelyasunnosta

Virtuaalikierros

Tutustu Espoon Tuulikello 2:n 149,5-neliöiseen päätyhuoneistoon

Kuvaus

Kaksikerroksinen päätyhuoneisto ylimmissä kerroksissa

Tämä 101,5-neliöinen koti olohuoneen hulppeine huonekorkeuksineen kannattaa kokea paikan päällä. Tervetuloa tutustumaan myös muihin Tuulikello 2:n tasokkaisiin vaihtoehtoihin.

Hyödynnä tuhansien eurojen arvoinen etu

Kun teet kaupat tästä kodista 1.9.-31.12.2023, vähennämme myyntihinnasta 12 kuukauden hoito- ja pääomavastikkeita vastaavan summan (19 198 €).

Oleskelutilat

Tämän harvinaislaatuisen kodin sydämessä ovat kahteen ilmansuuntaan avautuvat valoisat oleskelutilat, joiden huonekorkeus kohoaa jopa kahden kerroksen korkeuteen. Viihtyisyyttä lisäävät parkettilattia ja vesikiertoinen lattialämmitys. Oleskelutilat jatkuvat koko asunnon levyiselle lasitetulle parvekkeelle, jonka maisemat avautuvat etelään taloyhtiön sisäpihan suuntaan. Eteisen pitkältä seinustalta sekä yläkerran molemmista makuuhuoneista löytyy hyvin säilytystilaa liukuovien takaa. Tilavaan päämakuuhuoneeseen tunnelmaa tuo länteen avautuva ranskalainen parveke. Omasta rauhasta on helppo nauttia, sillä asunnolla on vain yksi seinänaapuri.

Keittotila

Tilava ja erittäin hyvin varusteltu keittotila on sijoitettu sopivasti hieman erilleen oleskelutiloista. Puustellin valkoisten kalusteiden lisäksi keittotilassa on beige kvartsitaso sekä taustalevy, Boschin induktioliesi, kalusteuuni ja -mikro, täyskorkeat kylmälaitteet ja kalusteovellinen astianpesukone. Keittotilan hurmaava yksityiskohta on yläkertaan vievän portaikon alle jäävä komero, johon voit järjestää esimerkiksi kodin kierrätyspisteen.

Kaksi ylellistä kylpyhuonetta ja oma sauna

Alakerran kylpyhuoneessa on seinä-wc, peilikaappi sekä suihkunurkkaus sadesuihkulla. Saunan lauteet ovat tervaleppää ja ovi kirkasta lasia. Yläkerran kylpyhuoneessa on seinä-wc, peilikaappi, suihkunurkkaus puolihuurretulla lasiseinällä sekä korkea pyykkikaappi ja varaus pesutornille. Molemmissa kylpyhuoneissa tunnelmaa luovat tyylikkäät kromiyksityiskohdat sekä kattoon upotettu led-valaistus. Hiekanruskeanharmaat lattia- ja seinälaatat muistuttavat kivipintaa tuoden pesutiloihin ripauksen pehmeää rosoisuutta.

Muutostoiveet

Kodikas tunnelma syntyy harkitusti valituista materiaaleista ja elementeistä, jotka tekevät asunnosta juuri sinun persoonallisen kotisi. Olemme valinneet tähän kotiin tyylikokonaisuuden, joka tarjoaa harmonisen pohjan omalle sisustustyylillesi. Mikäli haluat, tarjoamme mahdollisuuden tilata vielä muutostöitä. Tuothan kaikki toiveesi myyjiemme tietoon, jotta voimme yhdessä suunnitella, miten saisimme tehtyä kodista juuri sinun tarpeitasi vastaavan.

Yhteistilat

Suojaisan korttelipihan oleskelu- ja leikkialueet ilahduttavat kaikenikäisiä asukkaita. Tunnelmallisesta pihasaunasta on mukava poiketa vilvoittelemaan ulkoterassille. Asukkaiden käytössä on lisäksi pesutupa, pihasaunan yhteydessä oleva kerhotila, tilavat ulkoiluvälinevarastot sekä verstas, jossa hoituvat pienet nikkarointi- ja huoltotyöt. Jokaiselle asunnolle kuuluu oma irtainvarasto. Lisäksi tarjolla on erikseen ostettavia, pinta-alaltaan 1,5-5,5-neliöisiä varastoja, joiden velaton hinta on koosta riippuen 5 000-14 000 euroa.

Autopaikat

Osakkeina myytävät (28 500 euroa) autopaikat ovat pihakannen alla pysäköintihallissa, josta pääsee mukavasti kuivin jaloin hissillä omaan kotikerrokseen. Jokaiselle autopaikalle on mahdollista tilata ulkopuoliselta palveluntarjoajalta muutostyönä lisälaite joko auton lämmittämiseen tai sähköauton lataamiseen.

Espoon Tuulikello 2

Sijainti omalla tontilla kävelymatkan päässä Tapiolan palveluista.

Mahdollisuus toteuttaa muutostöitä ja tehdä kodista juuri sinun tarpeitasi vastaavan.

Kotikorttelin pihasaunan löylyissä on helppo rentoutua.

Pihakannen alla sijaitsevan pysäköintihallin autopaikoilla on valmius sähköauton lataamiseen.Autopaikat

Asukkaiden käytössä on pesutupa, kerhotila, tilavat ulkoiluvälinevarastot sekä verstas.

Kuvat

Naapurusto

 • Tapiolan kattavat lähipalvelut

  Keskeinen sijainti takaa, että Tuulikellossa arki rullaa. Kauppakeskus Ainoaan, metroasemalle, Espoon kulttuurikeskukseen ja Tapiolan terveysasemalle on kävelymatka. Perinteikkäänä asuinalueena Tapiola tarjoaa lisäksi monipuolisen valikoiman viehättäviä ravintoloita ja sympaattisia kahviloita. Nauti kesäpäivästä vaikka rantakahvila Otsolahden terassilla tai herkuttele Bistro O Matin sunnuntaibrunssilla.

 • Kulkuyhteydet Tapiolassa

  Tuulikello asettuu keskeiselle sijainnille noin kymmenen minuutin kävelymatkan päähän Tapiolan metroasemasta. Länsimetron lisäksi asukkaita palvelevat kattavat bussiyhteydet moneen suuntaan. Autoilijoiden näkökulmasta Tapiola sijaitsee ihanteellisesti pääväylien varrella. Kotona auton voi ajaa kätevästi pihakannen alaiseen parkkihalliin, josta pääsee hissillä suoraan omaan kotikerrokseen.

 • Monipuoliset harrastusmahdollisuudet

  Tuulikellon puistomainen naapurusto hurmaa ainutlaatuisilla virkistysmahdollisuuksillaan melonnasta tennikseen ja pesäpallosta jääkiekkoon. Tapiolan urheilupuisto liikuntahalleineen ja jalkapallostadioneineen sijaitsee vajaan kahden kilometrin päässä ja Tapiola Golf reilun neljän kilometrin päässä. Lisää monipuolista tekemistä tarjoaa vehreä lähiluonto rantoineen, niittyineen, puistoineen ja viihtyisine kävelyteineen ja pyöräilyreitteineen.

 • Koulut ja päiväkodit

  Lapsiperheille Tapiola on ihanteellinen paikka asua, sillä alueelta löytyy lukuisia hyvämaineisia kouluja ja viihtyisiä päiväkoteja. Tapiolan koulun ja lukion lisäksi lähellä on myös hiljattain remontoitu ruotsinkielinen Vindängenin koulu. Omnian toimipiste sijaitsee niin ikään aivan kotikulmilla ja Aalto-yliopiston kampus vartin bussi- tai pyöräilymatkan päässä.

Autopaikat