Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Suunnitteilla

Tampereen Vellamo 1

Uudiskohde Tampereen Härmälänrannassa
Kuvaus

Uusia koteja vehreisiin järvimaisemiin

Suunnittelemme uusia koteja Härmälänrannan elämäniloiseen naapurustoon. Tutustu Tampereen Vellamo 1:n upeaan uudiskohteeseen ensimmäisten joukossa ja aloita mukava kotimatkasi kanssamme.

Asunto Oy Tampereen Vellamo 1 kutsuu sinut Pyhäjärven rannalle Härmälänrantaan. Lähietäisyydeltä löytyvät sekä kattavat palvelut, hyvät julkisen liikenteen kulkuyhteydet, että kevyenliikenteen väylät, mutta silti eletään lähellä virkistävää luontoa. Suunnitteilla oleva 7-kerroksinen uudiskohde tarjoaa noin 72 uutta Bonava-kotia yksiöistä isompiin perheasuntoihin. Monipuolinen huoneistovalikoima vastaa moneen elämäntilanteeseen, neliöiden vaihdellessa arviolta 28:n ja 71,5:n välillä. Lisäksi Vellamoon on suunnitteilla elämäntilanteen mukaan joustavia Duo-koteja, joissa kaksi asuntoa voidaan yhdistää yhdeksi isommaksi noin 117,5-neliöiseksi kokonaisuudeksi. Koteihin tulee laadukkaat Puustellin keittotilat, ylelliset kylpyhuoneet sekä käytännölliset säilytysratkaisut. Lattialämmitys mahdollistaa monipuoliset sisustusmahdollisuudet suurten ikkunoiden päästäessä luonnonvalon upeasti sisään. Kaikkien kotien oleskelutilat jatkuvat lasitetuille parvekkeille, jossa on ihana levätä arjen lomassa. Osasta asunnoista on upeat järvimaisemat. Kerro nyt kiinnostuksesi, niin pysyt ajan tasalla suunnittelun etenemisestä ja pääset varaamaan oman kotisi ennen julkisen ennakkomarkkinoinnin aloitusta. Vellamo 1:n kotien ennakkomarkkinointi alkaa arviolta alkuvuodesta 2022.

Modernia asumista luontopolkujen varrella

Härmälänrannan Vellamon kotikorttelin suunnittelussa panostetaan paitsi sujuvaan arkeen myös rentoutumiseen ja viihtyisään yhdessäoloon. Kotikorttelin läheltä löytyvät monipuoliset harrastus- ja liikuntamahdollisuudet sekä vehreä luonto lenkkipolkuineen. Reippaan ulkoilun päätteeksi on mukava vetäytyä kotitalon saunaosastolle iltaa tunnelmoimaan. Suojaisalle korttelipihalle suunnitellaan muun muassa kuntoilualuetta, yhteisöllistä paviljonkia sekä toiminnallista leikkialuetta perheen pienimmille. Polkupyörille on varattu runsaasti säilytystilaa ja kotitalon yhteistiloista löytyy kätevä pesupiste kuraisille koirantassuille, lastenvaunuille sekä pyörälle. Digitaalisen iLOQ-lukituksen ansiosta asukas tarvitsee vain yhden avaimen, johon voidaan ohjelmoida kaikki pääsyoikeudet, ja kadonnut avain saadaan poistettua järjestelmästä ilman yhdenkään avaimen tai lukon vaihtoa. Autopaikat sijaitsevat pihakannen alla sekä läheisessä parkkitalossa. Tervetuloa viihtymään sympaattiseen Härmälärannan Vellamoon.

Kuvat
Naapurusto
 • Lähiluonto innostaa liikkumaan

  Monipuoliset lenkki- ja pyöräilyreitit avautuvat miltei kotiovelta. Järven ympäri ulottuvat ulkoilumaastot ja lähialueen puistot takaavat upeat puitteet ulkoiluun. Härmälänrannan tenniskenttä sekä kotikorttelin viereen sijoittuva palloilukenttä tarjoavat erilaisia liikuntamahdollisuuksia. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen kattavat tilat yleisurheiluun sekä salibandyyn on lyhyen matkan päässä ja kuntosali löytyy noin kilometrin päästä. Rantaperkiön uimarannalle on matkaa noin 1,5 kilometriä.

 • Sujuvat kulkuyhteydet

  Vaikka Vellamossa arki sujuukin jo vaivattomasti, tulee suunnitteilla oleva ratikkalinja helpottamaan elämää entisestään. Bussiyhteydet keskustaan ovat erinomaiset, lähin pysäkki on 400 metrin päässä. Autoilijoiden iloksi Vellamosta on helppo yhteys kaupungin pääväylille ja edelleen moottoriteille. Autopaikat sijaitsevat pihakannen alla sekä läheisessä parkkitalossa. Hyötyliikuntaan kannustetaan tarjoamalla turvalliset säilytystilat polkupyörille sekä pyörän huolto- ja pesupiste.

 • Palvelut naapurustossa

  Vellamoon on helppo kotiutua, sillä kaikki tarvittava löytyy lähietäisyydeltä. Kuuden minuutin kävelymatkan päästä löytyy lähikauppa ja kortteliravintola Härlem. Partolan kauppakeskus Veska sekä isot marketit palvelevat kilometrin päässä. Kaupungin palvelut, kuten terveyskeskuspalvelut sijaitsevat Hatanpäässä noin 5 kilometrin etäisyydellä. Lähipäiväkoti avataan 2021, Härmälän koulu ja kirjasto sijaitsevat noin kilometrin päässä.

 • Yhteisöllinen naapurusto

  Kotikorttelin viihtyisä sisäpiha kuntoilu- ja leikkialueineen tukee yhteistä tekemistä. Täällä on ilo nauttia ajasta naapureiden, perheen ja ystävien kera. Härmälänrannan aktiivinen asukasyhdistys järjestää erilaisia tapahtumia asukkaille pitäen huolta alueen yhteisöllisyydestä. Oman kotipihan siivoustalkoot innostavat tutustumaan paremmin naapureihin ja kesäkausi huipentuu Härmälänrannan juhlaviin venetsialaisiin.

 • Hyppää kaupunkipyörän kyytiin

  Tampereen kaupungin yhteiskäyttöpyörät ovat käytettävissä Härmälänrannassa. Pistä pyörät pyörimään ja polkaise rantateitä pitkin Rantaperkiön uimarannan ohi kohti Hatanpään vehreää arboretumia ja Tampereen eloisaa keskustaa. Kaupunkipyörät tarjoavat nopean tavan liikkua niin vapaa-ajalla kuin työmatkoillakin. Käyttöä varten tarvitset Tampereen kaupunkipyörät -sovelluksen, jolla rekisteröidytään kaupunkipyörien käyttäjäksi ja maksetaan pyörän käytöstä.