Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Uudiskohteet Tampere Härmälänranta Vellamo 1 julkisivu sisäpiha
Myynnissä

Tampereen Vellamo 1

A-energialuokan koteja vehreisiin järvimaisemiin

Tontin omistus:
Oma
Pinta-ala:
27,5 - 71,5 m²
Huoneita:
1 - 3
Velaton hinta:
155 500 -
366 550 €
Valmistuminen:
Arviolta 10-12/2023
Tutustu koteihin

Tervetuloa esittelyyn

Tampereen Vellamo 1:n esittelyt

Katso tarkemmat tiedot

Varaa henkilökohtainen tapaamisaika

Esittelemme Vellamo 1:n uusien Bonava-kotien suunnitelmia Teams-etätapaamisissa sekä henkilökohtaisissa tapaamisissa asuntomyymälässämme tai Vellamo 1:n tontin laidalla sijaitsevassa esittelytilassamme osoitteessa Niilo Härmälän katu 13.
Varaa tapaamisaika

Tampereen Vellamo 1

Hyödynnä tuhansien eurojen arvoinen etu

Kun teet kaupat Tampereen Vellamo 1:n Bonava-kodista 1.4.–30.6.2023, maksamme puolestasi 12 kuukauden hoito- ja pääomavastikkeet. Säästösi on jopa 14 500 euroa.

Tampereen Vellamo 1

Tutustu, ihastu ja löydä uusi Bonava-kotisi.

Kuvaus

A-energialuokan koteja vehreisiin järvimaisemiin

Härmälänrannan elämäniloiseen naapurustoon sijoittuvat kodit ovat nyt myynnissä. Omalle tontille asettuva Vellamo 1 kutsuu Pyhäjärven välittömään läheisyyteen.

Asunto Oy Tampereen Vellamo 1 kutsuu sinut Pyhäjärven läheisyyteen Härmälänrantaan. Lähietäisyydeltä löytyvät sekä kattavat palvelut, hyvät julkisen liikenteen kulkuyhteydet, että kevyenliikenteen väylät, mutta silti eletään lähellä virkistävää luontoa. 7-kerroksinen uudiskohde tarjoaa 73 uutta Bonava-kotia yksiöistä isompiin perheasuntoihin. Monipuolinen huoneistovalikoima vastaa moneen elämäntilanteeseen, neliöiden vaihdellessa 27,5:n ja 71,5:n välillä. Koteihin tulee Puustellin hyvin varustellut keittotilat, tyylikkäät kylpyhuoneet sekä käytännölliset säilytysratkaisut. Lattialämmitys mahdollistaa monipuoliset sisustusmahdollisuudet suurten ikkunoiden päästäessä luonnonvalon upeasti sisään. Jokaiseen kotiin toteutetaan varaus jälkiasenteiselle ilmalämpöpumpulle. Kaikkien kotien oleskelutilat jatkuvat lasitetuille parvekkeille, jossa on ihana levätä arjen lomassa. Vellamo 1 on A-energialuokan kotitalo. Tutustu nyt Vellamo 1:n hurmaaviin koteihin, ihastu ja löydä omasi.

Modernia asumista luontopolkujen varrella

Härmälänrannan Vellamon kotikorttelin suunnittelussa on panostettu paitsi sujuvaan arkeen myös rentoutumiseen ja viihtyisään yhdessäoloon. Kotikorttelin läheltä löytyvät monipuoliset harrastus- ja liikuntamahdollisuudet sekä vehreä luonto lenkkipolkuineen. Reippaan ulkoilun päätteeksi on mukava vetäytyä kotitalon saunaosastolle iltaa tunnelmoimaan. Suojaisalle korttelipihalle toteutetaan muun muassa kuntoilualue, paviljonki sekä toiminnallinen leikkialue perheen pienimmille. Polkupyörille on varattu runsaasti säilytystilaa ja kotitalon yhteistiloista löytyy kuivaushuone, pyöränhuoltopiste sekä kätevä pesupiste kuraisille koirantassuille ja lastenvaunuille. Digitaalisen iLOQ-lukituksen ansiosta asukas tarvitsee vain yhden avaimen, johon voidaan ohjelmoida kaikki pääsyoikeudet, ja kadonnut avain saadaan poistettua järjestelmästä ilman yhdenkään avaimen tai lukon vaihtoa. DoorBird-ovipuhelin toimii älypuhelimella. Nimeämättömät autopaikat sijaitsevat pihakannen alla sekä läheisessä parkkitalossa. Autopaikoilla on lämmitystolpan lisäksi sähköauton latausvalmius. Tervetuloa viihtymään sympaattiseen Härmälärannan Vellamoon.

Tampereen Vellamo 1

Lattialämmitys ja suuret ikkunat antavat kauniin pohjan sisustukselle.

Tasokkaasti varustellut Puustellin keittotilat tekevät kokkauksesta mukavaa.

Lasitetuilla parvekkeilla on varaus ilmalämpöpumpulle.

A-energialuokan kotitalo ja sähköauton latausvalmius mahdollistavat ekologisen arjen.

Korttelipihan kuntoilualue sekä pyöränhuolto- ja pesupiste innostavat liikkumaan.

/siteassets/yleiset/blockit/label-block/labels_block_a_energialuokka_180x180px.png-2.png

Vellamo 1 on energiatehokas uudiskohde, jonka energialuokka on A.

Katso energiatodistus

Kuvat

Naapurusto

 • Lähiluonto innostaa liikkumaan

  Monipuoliset lenkki- ja pyöräilyreitit avautuvat miltei kotiovelta. Järven ympäri ulottuvat ulkoilumaastot ja lähialueen puistot takaavat upeat puitteet ulkoiluun. Härmälänrannan tenniskenttä sekä kotikorttelin viereen sijoittuva palloilukenttä tarjoavat erilaisia liikuntamahdollisuuksia. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen kattavat tilat yleisurheiluun sekä salibandyyn on lyhyen matkan päässä ja kuntosali löytyy noin kilometrin päästä. Rantaperkiön uimarannalle on matkaa noin 1,5 kilometriä.

 • Sujuvat kulkuyhteydet

  Vaikka Vellamossa arki sujuukin jo vaivattomasti, tulee suunnitteilla oleva ratikkalinja helpottamaan elämää entisestään. Bussiyhteydet keskustaan ovat erinomaiset, lähin pysäkki on 400 metrin päässä. Autoilijoiden iloksi Vellamosta on helppo yhteys kaupungin pääväylille ja edelleen moottoriteille. Autopaikat sijaitsevat pihakannen alla sekä läheisessä parkkitalossa. Hyötyliikuntaan kannustetaan tarjoamalla turvalliset säilytystilat polkupyörille sekä pyörän huolto- ja pesupiste.

 • Palvelut naapurustossa

  Vellamoon on helppo kotiutua, sillä kaikki tarvittava löytyy lähietäisyydeltä. Kuuden minuutin kävelymatkan päästä löytyy lähikauppa ja kortteliravintola Härlem. Partolan kauppakeskus Veska sekä isot marketit palvelevat kilometrin päässä. Kaupungin palvelut, kuten terveyskeskuspalvelut sijaitsevat Hatanpäässä noin 5 kilometrin etäisyydellä. Lähipäiväkoti sijaitsee noin 200 metrin päässä, Härmälän koulu ja kirjasto noin kilometrin päässä.

 • Yhteisöllinen naapurusto

  Kotikorttelin viihtyisä sisäpiha kuntoilu- ja leikkialueineen tukee yhteistä tekemistä. Täällä on ilo nauttia ajasta naapureiden, perheen ja ystävien kera. Härmälänrannan aktiivinen asukasyhdistys järjestää erilaisia tapahtumia asukkaille pitäen huolta alueen yhteisöllisyydestä. Oman kotipihan siivoustalkoot innostavat tutustumaan paremmin naapureihin ja kesäkausi huipentuu Härmälänrannan juhlaviin venetsialaisiin.

 • Hyppää kaupunkipyörän kyytiin

  Tampereen kaupungin yhteiskäyttöpyörät ovat käytettävissä Härmälänrannassa. Pistä pyörät pyörimään ja polkaise rantateitä pitkin Rantaperkiön uimarannan ohi kohti Hatanpään vehreää Arboretumia ja Tampereen eloisaa keskustaa. Kaupunkipyörät tarjoavat nopean tavan liikkua niin vapaa-ajalla kuin työmatkoillakin. Käyttöä varten tarvitset Tampereen kaupunkipyörät -sovelluksen, jolla rekisteröidytään kaupunkipyörien käyttäjäksi ja maksetaan pyörän käytöstä.

Autopaikat