Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Myytävät kolmiot Turku. Löydä remonttivapaa kolmio Turusta.

Myytävät kolmiot Turku

Kuvaus

Myytävät kolmiot Turussa

Bonava-kodit suunnitellaan huolella hyvää elämää varten. Niin myös jokainen kolmio Turussa. Erilaisiin elämäntilanteisiin soveltuvat kolmiot Turussa ihastuttavat toimivilla pohjaratkaisuillaan. Laajassa asuntovalikoimastamme löytyy jokaiselle soveltuva kolmio Turusta.

Laadukkaat sisustusmateriaalit ja kattava varustelu ovat vain pintaraapaisu. Haluamme luoda koteja ja naapurustoja, joissa asuminen tekee elämästä mukavampaa. Kolmiot Turussa asettuvat kaupungin vetovoimaisimmille paikoille lähelle luontoa, palveluita ja harrastusmahdollisuuksia.

Turussa koko perheen voimin

Bonavan myytävät kolmiot Turussa sopivat monenlaiseen elämäntilanteeseen. Koko perheelle kaupunki tarjoilee toinen toistaan ihastuttavampia retkikohteita ja ajanviettopaikkoja. Maauimalat Samppalinnassa ja Kupittaalla ovat kuin keitaita kesäisessä kaupungissa kutsuen paikalle niin taaperoita, kuntouimareita kuin auringonpalvojia.

Ihastuttava retkikohde Kuralan Kylänmäki löytyy vain viiden kilometrin päässä keskustasta. Museo- ja kulttuurivirkistysalueella eletään 1950-lukua peltoineen ja maatiloineen. Maalaismaisema täydentyy maatilan eläimillä, joita voi ihastella laajoilla laidunalueilla.

Ruissalon luontokoulussa pääsee tutustumaan luontoon itse oppien ja kokien. Ruissalosta löytyy myös Turun yliopiston kasvitieteellinen puutarha, jossa maailmanympärysmatka tehdään kasvillisuuden kautta. Pesiipä siellä myös jopa 46 lintulajia, joita on mukava bongailla kierroksen lomassa. Valitse omaksesi uusi kolmio Turusta ja vietä vapaa-aikaa koko perheen voimin lähiseudun mielenkiintoisissa retkikohteissa.

Tankkaa energiaa luonnosta Turussa

Bonavan uudet myytävät kolmiot Turussa kutsuvat harrastamaan ja nauttimaan luonnon monimuotoisuudesta. Vaihtelevat ulkoilumaastot, luontopolut, luonnonsuojelualueet ja Saaristomeren kauniit maisemat tarjoilevat upeita virkistys- ja harrastusmahdollisuuksia.

Hyppää pyörän selkään ja suuntaa Ruissaloon uimaan, patikoimaan tai vaikka lintuja bongaamaan. Vaihtelevat maastot tarjoilevat maisemia laidunmaista ja pelloista aina tammimetsiin ja hiekkarantoihin.

Aurajoen yläjuoksulla piknikpaikkoja löytyy joka menoon ja makuun. Virnamäen lehtometsässä upeat mäntymetsät, jokirannan kalliokedot sekä rautakautiset muinaisjäännökset tarjoavat mielekästä puuhaa koko päiväksi.

Laukkavuoren kalliolta avautuvat upeat näkymät, joita voi ihastella lenkkeilyn tai vaikka auringonoton lomassa. Lausteelta puolestaan löytyy kenties kaupungin upein frisbeegolfrata. Yhteensä 2888 metrin mittaisen radan varrella pelaajia hemmotellaan vaihtelevilla maastoilla ja upeilla maisemilla. Valitse omaksesi uusi kolmio Turusta ja nauti ympäröivän luonnon kauneudesta urheillen ja rentoutuen.

Kolmio Turussa on vetovoimainen sijoitus

Kolmio Turussa on erinomainen sijoituskohde. Sijainti, kattavat lähipalvelut ja hyvät kulkuyhteydet tekevät kolmiosta Turussa vetovoimaisen sijoitusasunnon. Uudiskohde on huoleton ja turvallinen valinta vailla remonttihuolia. Uusi kolmio Turussa tarjoilee loistavan pohjaratkaisun, laadukkaat materiaalit sekä ensiluokkaisen varustelun. Lisäksi panostamme toimiviin yhteistiloihin ja kutsuviin naapurustoihin. Tutustu kattavaan asuntovalikoimaamme ja valitse omaksesi kolmio Turusta.

Ensiasunnoksi kolmio Turusta

Valitse ensiasunnoksi kolmio Turusta ja heitä hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi. Koska uudiskohteessa kaikki on kunnossa, voit keskittyä elämästä nauttimiseen. Jokainen kolmio Turussa on suunniteltu huolella ja kun olet mukana jo rakentamisen alkuvaiheessa, pääset valitsemaan uuden kotisi sisustustyylin. Tutustu ihastuttavaan asuntovalikoimaamme ja valitse omaksesi kolmio Turusta.

Kolmio Turussa taipuu elämän eri vaiheisiin

Jokainen Bonavan kolmio Turussa on suunniteltu huolella vastaamaan monenlaisen elämäntilanteen tarpeita. Olitpa sitten perustamassa perhettä tai muuttamassa isosta omakotitalosta, kolmio Turussa hyvällä sijainnilla on kelpo valinta. Loistavat pohjaratkaisut, laadukkaat materiaalit ja hyvä varustelu tekevät asumisesta sujuvaa ja arjesta viihtyisää. Kerrostaloasuminen on huoletonta ympäri vuoden ilman piha- ja lumitöitä. Olipa siis elämäntilanteesi mikä tahansa, kolmio Turussa on oiva valinta uudeksi kodiksi.

Turku kutsuu viihtymään

Valitse omaksesi kolmio Turusta ja pääset kaupungin vetovoimaisimmille kotikulmille. Turun pitkä historia näkyy niin arkkitehtuurissa kuin kulttuuritarjonnassakin. Keskiaikaiset markkinat, joulurauhan julistus ja upea Turun tuomiokirkko hurmaavat niin paikalliset kuin turistitkin. Rennon letkeää vastapainoa arjen kiireille tarjoilevat sympaattiset jokilaivat Aurajoen rannassa, monet ulkoilusaaret sekä tunnelmalliset kahvilat ja ravintolat. Jokainen Bonavan kolmio Turussa asettuu loistavalle sijainnille lähelle kaupungin palveluja ja menoja. Uusi kolmio Turusta on helppo valinta, sillä tästä kaupungista löytyy kaikki tarpeellinen mukavaa elämää ajatellen.

Turun asuntomyymälä
Turun asuntomyymälä

Maariankatu 1, 20100 Turku

0800 418 500