Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Uudisasunnot ja myytävät neliöt Turussa.

Perheasunnot Turku

Kuvaus

Myytävät perheasunnot Turussa

Uudet myytävät perheasunnot Turun tunnelmallisimmissa naapurustoissa kutsuvat huolettomasta arjesta haaveilevia lapsiperheitä. Turussa on helppo viihtyä, ja puuhaa riittää jokaiselle vauvasta vaariin. Katso kaikki myytävät perheasunnot Turussa ja löydä oma onnenpaikkasi.

Turku on mainio paikka elää lapsuutta. Vehreä naapurusto monipuolisine harrastusmahdollisuuksineen, maineikkaat koulut, sympaattiset ihmiset ja jouhevat kulkuyhteydet suuntaan kuin suuntaan tekevät Turusta varteenotettavan vaihtoehdon lapsiperheille. Bonavan uudet myytävät perheasunnot Turussa on suunniteltu lapsiperheiden muuttuvia tarpeita ajatellen ja sujuvaa arkea silmällä pitäen. Kaikki uudet perheasunnot varustellaan hyvin ja esimerkiksi säilytystilan määrään kiinnitetään huomiota. Näin perheasunto kantaa aina vauva-ajasta siihen hetkeen, kun lapset jo lentävät pesästä. Katso kaikki myytävät perheasunnot Turussa ja löydä oma unelmiesi koti.

Vapaa
Alustava varaus
Varaussopimus
Myyty

Myytävät perheasunnot ja viihtyisät kotikorttelit Turussa

Bonavan myytävät perheasunnot Turussa tarjoavat uuden kodin taikaa, mukavan naapuruston yhteisöllisyyttä ja modernia asumista monipuolisine yhteistiloineen. Uudet myytävät asunnot Turun Kirstinpuistossa puolestaan tarjoavat upouuden naapuruston raikkautta ja keskusta-asumisen helppoutta. Toimivat kevyen liikenteen väylät ja vehreä naapurusto virkistysmahdollisuuksineen tekee lapsiperheiden arjesta mielekästä.

Uudet myytävät perheasunnot Vähäheikkilässä tarjoavat valoa, avaruutta ja yhteisöllisen naapuruston lämmintä tunnelmaa. Turun Huvituksen perheasunnot hurmaa loistavilla pohjaratkaisuillaan ja tasokkaalla varustelullaan, jotka tekevät arjesta sujuvaa.
 
Katso kaikki myytävät perheasunnot Turussa ja lähde ikimuistoiselle kotimatkalle kohti koko perheen unelmakotia.  

Huoleton perheasunto Turun keskustan kupeesta

Haaveiletko asumisesta vailla remonttihuolia ja sisäilmaongelmia? Uudet myytävät perheasunnot Turussa tekevät arjesta leppoisaa, sillä uudiskohteessa repsottavien nurkkien ja julkisivuremonttien sijaan elämää siivittävät perheen yhteisistä hetkistä nauttiminen ja sujuvaan arkeen suunnitellun kotikorttelin ilot. Kaikki myytävät perheasunnot Turussa toteutetaan esteettömästi, joten esimerkiksi lastenvaunut on helppo rullata omalle parvekkeelle. Lisäksi koneellinen ja huonekohtainen ilmanvaihto pitävät sisäilman raikkaana sekä naapurista kantautuvat äänet kurissa. Myytävät perheasunnot Turussa toteutetaan muiden uusien Bonava-kotien tapaan mahdollisimman energiatehokkaiksi ja turvallisiksi. Kaikki pistorasiat ovat maadoitettuja ja sokeripalojen sijaan katosta löytyy valaisinpistorasiat. Uudiskohteiden kaapelivalmius takaa nopean internet-yhteyden ja useammasta huoneesta löytyvät antennipistorasiat sallivat TV:n sijoittamisen muuallekin kuin olohuoneeseen. Päästä unelmat uudesta kodista valloilleen ja löydä oma huoleton perheasunto Turusta.

Onni on oma perheasunto ja ihana Turku

Turussa riittää puuhaa ja tekemistä moneen menoon ja makuun. Sen lisäksi että uudet myytävät perheasunnot asettuvat mukaviin naapurustoihin, löytyy myös lähiseuduilta mukavia aktiviteetteja. Suuntaa kesäpäivänä Ruissaloon reippailemaan ja vietä koko perheen liikuntahetkiä Turun Urheilupuistossa. Uudet perheasunnot sijaitsevat lähellä Saippua Centeriä, Aurajoen rantaa sekä Turun kauppatoria. Kulttuurin pariin voi suunnata vaikkapa Turun konservatorioon, Manillan tehtaalle tai Turun kaupunginteatteriin. Jännittäviä elämyksiä löytyy merenkulun museosta Forun Marinumista. Historian havinaa puolestaan tarjoilee Turun linna. Katso kaikki perheasunnot Turussa ja lähde seikkailulle kohti ihanaa Turkua.

Uusi perheasunto Turun maineikkaimpien koulujen kupeesta

Bonavan uudet myytävät perheasunnot Turussa asettuvat lapsiystävällisiin naapurustoihin ja lukuisten päiväkotien läheisyyteen. Kirstinpuiston perheasuntojen läheisyydestä löytyy jopa ranskankielinen päiväkoti. Lasten kasvaessa kouluvalinnat tulevat pian ajankohtaiseksi. Turun keskustan välittömässä läheisyydessä sijaitsevat myytävät perheasunnot ovatkin varsin huoleton valinta myös perheille, joissa lapset ovat aloittamassa koulutaivaltaan, sillä läheltä löytyy niin ala- kuin yläkoulut. Turun klassiseen lukioon on Kirstinpuiston Bonava-kodeista reilun kilometrin matka. Lisäksi uusien Bonava-kotien asukkaiden iloksi myytävät asunnot sijaitsevat pyöräilymatkan päässä Turun yliopiston kampuksesta ja Åbo Akademista. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme ja löydä oma huoleton perheasunto Turun keskustan kupeesta.

Turun asuntomyymälä
Turun asuntomyymälä

Maariankatu 1, 20100 Turku

0800 418 500