Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Myytävät yksiöt Turku. Löydä remonttivapaa yksiö Turusta.

Myytävät yksiöt Turku

Kuvaus

Myytävät yksiöt Turussa

Bonava-kodit ovat aina hyvin suunniteltuja. Niin myös uudenraikkaat yksiöt Turussa, joissa on kaikki mukavan elämän eväät kauniissa paketissa. Uuden asunnon etuja ovat aina myös laadukkaat sisustusmateriaalit ja kalusteet. Kun olet mukana heti rakentamisen alkuvaiheessa, voit valita uuden yksiön sisustuksen oman makusi mukaan.

Bonava-kodissa on kyse paljon muustakin kuin vain talosta, jossa asutaan. Siksi luomme koteja ja naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa ja joissa asuminen tekee elämästä mukavampaa. Uudet yksiöt Turussa sijaitsevat kaupungin parhailla paikoilla. Kun palvelut, luonto ja harrastusmahdollisuudet ovat lähellä ja kulkuyhteydet toimivat, arki rullaa.

Shoppaillen ja herkutellen Turussa

Bonavan uudet myytävät yksiöt Turussa asettuvat huippupaikoille kauppojen ja rikkaan ravintolatarjonnan äärelle. Kipaise tuoreet marjat kauppatorilta, istu iltapäivää Aurajokirannan laivoissa tai ihastele keskustan liikkeiden näyteikkunoiden kauniita asetelmia. Turun keskusta kätkee sisäänsä hurmaavia pikkuputiikkeja ja erikoisliikkeitä laidasta laitaan. Lisäksi tarjolla on mm. Turun suurin tavaratalo Hansakortteli. Hieman keskustan ulkopuolelta löytyy tavaratalo Skanssi, jossa liikkeitä on lähes sata. Bussilla Turun kauppatorilta pääsee Varsinais-Suomen suurimman kauppakeskuksen Myllyn ostosparatiisiin. Kun kaikki tarpeellinen on lähellä, on yksiö Turussa neliöitään isompi.

Bonavan uudet myytävät yksiöt Turussa kutsuvat herkuttelemaan kenties maan parhaan ravintolatarjonnan äärelle. Klassikkoravintola Blanko hurmaa suussa sulavalla lammaspastallaan ja Aurajoen rannalla sijaitsevan Mamin maistelumenu vie kielen mennessään. Perinteikkäässä Foijassa puolestaan pääsee illastamaan tunnelmallisesti tiiliholvien katveessa. Monesti Turun parhaaksi ravintolaksi valittu Kaskis on erikoistunut lähiruokaan ja sesongin mukaisiin puhtaisiin raaka-aineisiin. Valitse omaksesi uusi yksiö Turusta ja löydä oma suosikkisi kaupungin kiehtovasta ravintolavalikoimasta.

Kulttuuria moneen menoon ja makuun

Bonavan myytävät yksiöt Turussa tarjoavat ihanteelliset puitteet kaupungin monipuolisesta kulttuuritarjonnasta nautiskeluun. Uutta ja modernia edustaa Kulttuurikeskus Logomo, joka kutsuu viihtymään konserttien, stand upin ja moninaisten kulttuuritapahtumien äärelle. Historian havinaa puolestaan Suomen ensimmäisessä konserttitalossa, Turun konserttitalossa, jossa orkesterina konserteissa toimii Turun filharmoninen orkesteri.

Samppalinnan kesäteatteri hurmaa musikaaleillaan ja välittömällä tunnelmallaan ja Turun kaupunginteatterissa voi omien tuotantojen lisäksi nähdä vierailevia esityksiä. Linnateatteri tunnetaan hilpeistä komedioistaan ja lastennäytelmistään. Kaksikielisenä kaupunkina Turku tarjoaa teatterin iloa myös ruotsiksi.

Yhtenä Suomen merkittävimmistä musiikkitapahtumista Ruisrock vetää puoleensa musiikin ystäviä ympäri Suomen. Ruissalon henkeäsalpaavan kauniissa maisemissa ovat esiintyneet maailmantähdet Metallicasta Bob Dylaniin, kotimaisia huippunimiä unohtamatta. Kaupunkifestivaali Down By The Laituri täyttää Aurajoen rannat ja klubit erilaisilla musiikkitapahtumilla.

Vanhana pääkaupunkina Turusta löytyy upean arkkitehtuurin lisäksi monia historiallisesti merkittäviä rakennuksia. Turun linnassa toimii kaupungin historiallinen museo. Linnan kirkko on paitsi upea vierailukohde, myös suosittu vihkipaikka. Keskiajalta peräisin oleva Turun tuomiokirkko on yksi maamme merkittävimpiä historiallisia rakennuksia. Turun Vanha Suurtori toimii näyttämönä keskiaikaisille markkinoille ja perinteiselle joulurauhan julistukselle. Valitse omaksesi uusi yksiö Turusta ja seuraa aitiopaikalta kiehtovan kaupungin kulttuurimenoja.

Yksiö Turussa on oiva sijoituskohde

Yksiö Turussa sopii mainiosti sijoituskohteeksi. Vetovoimaiseksi sijoitusasunnoksi yksiön tekee paitsi koko, myös erinomainen sijainti, hyvät kulkuyhteydet ja lähipalvelut Turun suosituissa naapurustoissa. Uusi yksiö Turussa on huoleton valinta vailla remonttihuolia. Lisäksi kaikki yksiöt Turussa suunnitellaan tehokas ja toimiva pohjaratkaisu edellä, laadukkaita materiaaleja ja viihtyisää pihapiiriä unohtamatta. Tutustu kattavaan asuntovalikoimaamme ja valitse sijoituskohteeksesi yksiö Turussa.

Valitse ensimmäiseksi omaksi kodiksi yksiö Turusta

Yksiö Turussa on fiksu ja turvallinen valinta ensiasunnon ostajalle. Heitä hyvästit remonttihuolille ja yllättäville korjauskuluille. Uudiskohde on huoleton valinta ensimmäiseksi omaksi asunnoksi, sillä asuntojen suunnittelua, rakentamista ja kauppaa ohjaavat monet lait ja määräykset. Lisäksi uudiskohteen taloyhtiöllä menot ovat kontrollissa. Uusi yksiö Turussa tarjoaa energiatehokkaiden ratkaisujen ja maltillisen kulutuksen ansiosta myös mahdollisuuden merkittäviin säästöihin. Ensiasunnon ostajana et myöskään maksa varainsiirtoveroa. Tutustu siis kattavaan valikoimaamme ja löydä omaksesi yksiö Turusta.

Yksiö Turussa tarjoaa toiminnallisuutta monenlaisiin elämäntilanteisiin
Bonavan yksiöt Turussa on suunniteltu huolella vastaamaan erilaisten elämäntilanteiden tarpeita. Jokainen yksiö Turussa suunnittellaan laatu, esteettömyys, kattava varustelu sekä hyvä äänieristys mielessä pitäen. Koska yksiön neliöt ovat rajalliset, suunnittelemme pohjaratkaisut asumisviihtyvyys ja toiminnallisuus edellä. Lisäksi panostamme toimiviin yhteistiloihin ja kutsuviin naapurustoihin. Bonavan uusi yksiö Turussa on oiva valinta sinulle, joka kaipaat huoletonta ja sujuvaa arkea lähellä kaupungin palveluja.

Yksiö Turussa inspiroi sisustamaan

Kun haaveissa on oma yksiö Turusta, kannattaa mukaan lähteä jo suunnittelun alkuvaiheessa. Näin pääset valitsemaan uuden kotisi sisustustyylin viidestä sisustussuunnittelijamme kokoamasta vaihtoehdosta. Oletko räväkkä värien käyttäjä vai kaipaatko kotiisi luonnollista harmoniaa? Kun uusi yksiö Turusta on sinun näköisesi, on muutto omaan kotiin entistä mukavampaa.

Ota vastaan Turun kutsu

Valitse omaksesi yksiö Turusta ja pääset kaupungin kutsuvimmille kotikulmille. Suomen vanhimpana kaupunkina Turku tarjoaa asukkailleen monipuolisia kulttuurikohteita taidemuseoista eläväisiin kesäteattereihin. Persoonalliset kahvilat ja ravintolat sekä Aurajoen rannan ihastuttavat jokilaivat kutsuvat herkuttelemaan ja viettämään aikaa elinvoimaisessa Turussa. Uusi yksiö Turussa inspiroi ottamaan kaiken irti vehreästä luonnosta, joka on läsnä lähes kaikkialla. Kaupungin monet ulkoilusaaret tarjoavat rauhaa ja upeita reippailumaastoja. Bonavan yksiöt Turussa asettuvat kaupungin vetovoimaisille sijainneille ja viihtyisiin naapurustoihin. Uusi yksiö Turusta on helppo valinta, sillä tästä kaupungista löytyy kaikki tarpeellinen mukavaa elämää ajatellen.

Turun asuntomyymälä
Turun asuntomyymälä

Maariankatu 1, 20100 Turku

0800 418 500